TEZCAN: AYDIN’DA ÇITAYI ÇOK YÜKSELTTİK

TEZCAN: AYDIN’DA ÇITAYI ÇOK YÜKSELTTİK

CHP Söke İlçe Merkezinde tüm partililer ile tek tek kucaklaşan milletvekilleri daha sonra kısa kısa konuşmalar yaparak teşekkür ettiler.

Haber Merkezi / Güven ÖLMEZ
Geçtiğimiz Cuma günü Söke’ye teşekkür ziyaretinde bulunan CHP Aydın milletvekilleri, CHP Söke ilçe merkezinde ve Söke Belediyesi meclis toplantı salonunda partililerle kucaklaştılar ve tüm Sökelilere teşekkür ettiler.
CHP Söke İlçe Merkezinde tüm partililer ile tek tek kucaklaşan milletvekilleri daha sonra kısa kısa konuşmalar yaparak teşekkür ettiler. İlk konuşmayı yapan CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçi, “Aydın CHP’nin Türkiye genelinde oyunu artıran en başarılı illerinden biri olmuştur. Bunda tüm partililerimizin çalışmalarının payı vardır. Gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.
Ziyarette söz alan CHP Aydın Milletvekili Mehmet Fatih Atay, “Herkes büyük bir gayretle çalıştı Aydın’da %40’tan fazla oy aldı bana göre başarının temel unsuru sevgiydi. Listenin en sonundaki adayımız da listeye giremeyen ön seçim adaylarımız da, kadınlarımız da teşekkürü hak ediyor. Şimdi biz de ülkemiz ve sizin için çalışacağız” dedi.
Hüseyin Yıldız da partinin her kademesine ve tüm Sökelilere teşekkür ederken özetle, “Söke’de büyük bir başarı elde ettiniz, girilmedik sokak, çalınmadık kapı bırakmadınız” dedi.
Son konuşmayı yapan Bülent Tezcan ise, “Aydın tarihinde CHP’nin milletvekilleri seçiminde en başarılı sonucu aldık. Çıtayı biraz daha yükselterek Aydın’da 7 milletvekilinden 4’ünü aldık. 7 Haziran Genel Seçimlerinde elde ettiğimiz başarı dolayısıyla Aydın’da çok önemli bir noktaya geldik. Aydın’da artık sosyal demokrat politikaların güçlü ve ağırlıklı kabul gördüğünün tescilidir. Yüzde 40 oy, 7 milletvekilinin 4’ünü kazanmak Aydın CHP’nin bir amiral gemisi olarak Türkiye’nin kaderini değiştirecek yolcukta en ön sıraya geçmiş iller arasında yerini almış duruma geldi.
Bugüne kadar Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak anlımızın akıyla bu hizmetleri yaparak bu başarıları elde ettik. Bütün Türkiye’de ve 81 vilayettin kaderini yeniden düzenlemek üzere devam edeceğiz. Yenilmez denilenleri yendik. Şimdi kurulmaz denilen hükümeti kurmaya, Türkiye’yi yönetmeye talibiz.
Yeni hükümet konusunda da CHP üzerine düşen görevi lâyıkıyla sağlıklı bir şekilde yerine getirecektir. Seçimde, seçmen 7 Haziran seçimlerinde parlamenter demokrasi çizgisinden ayrılmayacağız, hukukun üstünlüğünden ayrılmayacağız, herkes anayasal sınırları içerisine çekilsin, herkes hukukun kendine tanıdığı yetki ve sınır içerisinde çalışsın mesajını vermiştir” dedi.
CHP ekibi daha sonra Söke Belediyesi’ne geçti, Belediye Başkanı Süleyman Toyran ile meclis üyeleri, belediye çalışanları CHP ekibini karşıladı. Başkan Toyran, “Parti olarak güzel bir sonuç aldık, şimdi yerel seçimlere daha 4 yıl var. CHP iktidarında yapılacak hizmetlerle yerel hizmetleri birleştirip partimizi daha da güçlendireceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.