TİNGADER AYDIN ŞUBE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

TİNGADER AYDIN ŞUBE ZİYARETLERİNE BAŞLADI

TİNGADER Aydın Şubesi ziyaretlerine başladı. Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) ziyaretlerinde bulunuldu.

TİNGADER Aydın Şube Başkanı Arif Kunur ve beraberinde dernek sekreteri Erdal Demir yönetim kurulu üyeleri Demir, Selva Demirci, Aydın Sarı, Durmuş Tuna, Ufuk Sarı Aydın Gazeteciler Cemiyeti (AGC) ve Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti (ABGC) ziyaretlerinde yer aldılar.

AGC ZİYARET EDİLDİ
Dernegin İlk durağı Aydın Gazeteciler Cemiyeti oldu. TİNGADER Şube Başkanı Arif Kunur ve yönetim kurulu üyelerini AGC Başkan Vekili Burhan Ceylan ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı.
Ziyaret esnasında derneğin mesleki anlamdaki katkıları, misyonunu ve gazetecilik adına yapılması gerekenler, eksiklikler dile getirildi. AGC yönetimi ile karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunuldu.
Aydın Bölgesinde gazetecilik mesleği adına yapılması gerekenler ve cemiyetlerin ve derneklerin meslek adına nasıl bütünlük ve fayda sağlanabilecekleri konuşuldu.
Aydın Bölgesinde gazetecilik mesleği adına yapılması gerekenler ve cemiyetlerin ve derneklerin meslek adına nasıl bütünlük ve fayda sağlanabilecekleri konuşuldu.

ABGC ZİYARET EDİLDİ
Dernek ziyaretlerine Aydın Büyükşehir Gazeteciler Cemiyeti ile devam etti. Şube Başkanı Arif Kunur ve yönetim kurulu üyelerini AGC Başkanı Orhan Karagöl ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Derneğin mesleki anlamdaki katkıları, misyonu ve gazetecilik adına yapılması gerekenler ve eksiklikler dile getirildi. ABGC Başkanı Orhan Karagöl ve yönetimi ile karşılıklı istişare ve fikir alışverişinde bulunuldu.
Aydın Bölgesinde gazetecilik mesleği adına yapılması gerekenler ve cemiyetler ile derneklerin meslek adına nasıl bütünlük içerisinde fayda sağlayabilecekleri konuşuldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.