Toplanan fitre ve zekatlar 25 Bin TL’den fazla

Toplanan fitre ve zekatlar 25 Bin TL’den fazla

Toplanan fitre ve zekatlar 25 Bin TL’den fazla


Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Türk Hava Kurumu Söke Şube Başkanı İdris Balcı, Ramazan Ayı"nda toplanan fitre ve zekat yardımlarına ilişkin basın açıklamasında bulundu.
Toplanan yardımlardan ötürü hayırsever vatandaşlara ayrı ayrı teşekkür eden Başkan Balcı, toplam yardım bağışlarının Kuşadası dahil 25 bin Tl"den fazla olduğunu açıkladı.
Kısır Köy Muhtarı Baki Suna"nın da toplanılan yardım zarflarını teslim ettiğinin gözlendiği basın açıklamasında, “THK olarak her sene olduğu gibi yine halkın teveccühünü kazanmış kurumumuza gerekli destek ve ilgiyi esirgemeyen vatandaşlarımıza bağışları için teşekkür ediyorum. Söke"de 20 bin TL, Kuşadası"ndaki çalışmalarımızda da 5 bin TL topladık. Elden bağış yapan vatandaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Elden yapılan toplam bağışlar 3 bin TL"dir. Bu Söke halkının THK"ya gösterdiği ilgiyi gözler önüne seriyor. Geçen seneye göre yüzde 25 oranında bir artış söz konusu. Daha 7-8 muhtarımız daha zarfları henüz teslim etmedi. Toplam meblağın 30 bin TL"yi bulabileceğini öngörebiliriz. Vatandaşlarımız müsterih olsun. Toplanan yardımlar en iyi şekilde değerlendirilerek THK bünyesinde Türk havacılık faaliyetlerinin gelişmesine harcanmaktadır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.