TOPUKLU EFE BAĞARASI PAZARININ İÇİNİ ISITTI

TOPUKLU EFE BAĞARASI PAZARININ İÇİNİ ISITTI

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Aydın'ın 17 ilçesindeki pazaryerlerinde sıcak çorba dağıtarak vatandaşların içini ısıtmaya devam ediyor. Başkan Çerçioğlu tarafından bugünde Bağarası'nda kurulan pazaryerindeki vatandaşların ve esnafların içini ısıttı.

Sabahın erken saatlerinden itibaren Bağarası pazar yerine gelen AYBA ekiplerimiz vatandaşlara ve pazarcı esnafına sıcak çorba dağıtımına başladı. 

AKKENTLİ,ESNAFLARLA TEK TEK İLGİLENDİ

Aydın Büyükşehir Belediye Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli’de sabahın erken saatlerinde pazaryerine gelerek çorba dağıtımına katıldı. Akkentli, tüm pazarcı esnafı ile ilgilenerek, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun selam ve sevgilerini ileterek, pazarcı esnafının taleplerini dinledi, not aldı ve Topuklu Efe’ye ileteceğini söyledi. 

VATANDAŞLAR UYGULAMADAN MEMNUN

Soğuk ve yağışlı havalarda Büyükşehir Belediyesinin dağıttığı çorbaların içlerini ısıttığını söyleyen vatandaşlar uygulama için Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na minnettar olduklarını dile getirdi. 

YALABIK:”PAZARCILAR TEZGAHINI KURMADAN ÇORBA ELLERİNE GELİYOR”

Bağarası Esnaf Odası Başkanı Halit Yalabık, tüm esnaflar adına Özlem Çerçioğlu’na teşekkür etti. Yalabık, “Sabahın erken saatlerinde daha pazarcı esnafımız gelmeden AYBA Ekipleri çorba tezgahını kurmuş oluyor. Esnaflarımız tezgahını düzenlerken ekiplerde çorba ikramını yapıyor. Bu hizmetler çok önemli. İlimize birçok hizmetler getirdiği gibi vatandaşımıza böyle hizmetler yapmasını da biliyor. Uygulamaya 1 bardak çorba diye bakmamak lazım. Bunun manevi değeri daha önemli. Soğuk kış gününde dağıtılan, pazarcı esnafımızın, vatandaşların içini ısıtan çorbalar. Bir kez daha Başkan Çerçioğlu’na esnaflarımız adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediyesinin Aydın genelinde pazar kurulan her ilçede ikram ettiği sıcak çorba uygulamasına kış ayları boyunca devam edilecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.