TOPUKLU EFE KORKUSU BUNU DA YAPTIRDI

TOPUKLU EFE KORKUSU BUNU DA YAPTIRDI

MİLLET İTTİFAKININ ORTAKLAŞA DÜZENLEDİĞİ MİTİNGE KATILIMIN ÇOK OLMASINI ENGELLEMEK İÇİN TREN SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ.

SARAY İTTİFAKI TARAFINDAN "MİTİNGE KATILIM AZ OLSUN" DİYE TREN SEFERLERİNİN İPTAL EDİLMESİNE VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ.

CUMHURİYET HALK PARTİSİ ve İYİ PARTİ’nin ortaklaşa düzenlediği Aydın Mitingine katılmak için demiryolunu kullanmak isteyen vatandaşlar büyük bir sürprizle karşılaştılar.

Beklenmedik sürpriz siyasi bir engeldi ve adına da "AKP zihniyeti" deneliyordu.  

"Vatandaşlar mitinge gidemesin" diye Söke, Denizli, Nazilli ve Basmane seferlerinin tamamının iptal edilmesi "korkunun ecele faydası yok" dedirtti.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet İttifakı Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özlem Çerçioğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen mitinge CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'de davet edildi.

Millet İttifakının ortaklaşa düzenlediği Aydın Mitingine rekor katılım olacağını anlayan Saray İttifakının Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş destekçileri çok korkmuş olacaklar ki; akıllara durgunluk verecek böyle bir olaya imza attılar. 

AKP zihniyetinin 24 Haziran Seçimlerinde de hafızalara kazınan benzer uygulamaları olmuştu.

Özlem Çerçioğlu'nun ev sahipliğinde gerçekleşen ve Akşener ile Kılıçdaroğlu’nun da katıldığı mitingi izlemek isteyen vatandaşlar; Aydın istikametine giden tren seferlerinin iptal olduğu bilgisiyle karşılaşınca AKP engellemesine tepki gösterdiler.

Miting bölgesine yolcu taşıyan Söke, Denizli, Nazilli ve Basmane seferlerinin tamamı iptal edildiği bilgisi, sadece tren garlarına asılan bir kağıt ile vatandaşa duyuruldu.

iste-akp-anlayisi-mitinge-gelmek-isteyenleri-engellemek-icin-tren-seferlerini-iptal-ettirdiler-001.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.