TOPUKLU EFE NET KONUŞTU, KORKUYORLAR

TOPUKLU EFE NET KONUŞTU, KORKUYORLAR

“Korkuyorlar, her seçim yaklaşırken yapıyorlar.”

Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik olarak yapılan asılsız haberlerin amacının 2019 seçimleri öncesinde “kendisini yıpratmak” olduğunu ifade eden Özlem Çerçioğlu: “Korkuyorlar, her seçim yaklaşırken yapıyorlar.”
 
Topuklu Efe  asılsız yolsuzluk haberlerini sert bir dille yalanladı.
Söz konusu haberleri tekzip eden Çerçioğlu, AYBEL A.Ş. tarafından Temmuz 2014 tarihinden itibaren işletilmekte olan otoparklara ilişkin gelirlerin tamamının şirket hesabına yatırılmakta olduğunu, şirketin herhangi bir gelir kaybı bulunmadığını söyledi.
Yazılı bir açıklama yaparak, “Bazı ulusal ve yerel medya organlarında 19 Nisan 2016 tarihinde çıkan ‘Aydın Büyükşehir’de 4,5 milyonluk yolsuzluk’ başlıklı haber gerçek ve doğru bilgileri barındırmamaktadır” diyen Başkan Özlem Çerçioğlu; söz konusu haberler ve bu haberleri yazıp yayanlar hakkında Cumhuriyet Savcılıklarına suç duyurularında bulunduklarını belirtti.
“Seçim Yaklaşıyor, Korkuyorlar”
Aydın Büyükşehir Belediyesi’ne yönelik olarak yapılan asılsız haberlerin amacının 2019 seçimleri öncesinde “kendisini yıpratmak” olduğunu ifade eden Özlem Çerçioğlu, “Alıştık böyle haberlere. Her seçim yaklaşırken yapıyorlar. Bu kez erken başladılar. Yine kaybedecekleri için korkuyorlar çünkü. 2014 seçimleri öncesinde yaptıkları haberlere bakın. Ama ne oldu. 2009’da yüzde 26,5 ile bizi Aydınımıza hizmete layık gören hemşehrilerim, bunların yalan haberlerine rağmen 2014’te bu kez yüzde 40’ı aşan oy oranı ile destekledi. Bizim arkamızda Aydın halkı vardır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.