TOPUKLU EFE ŞANTİYEYE ÇEVİRDİ

TOPUKLU EFE ŞANTİYEYE ÇEVİRDİ

MAKUS TALİHİNİ BAŞKAN ÇERÇİOĞLU SAYESİNDE YENİYOR

Gerçek Gazetesi

Didim'de Aydın Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri Sıcak Asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Yeni Mahallede çalışmalarını bitiren ekipler rotayı Hisar mahallesi Fener caddesine çevirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ ekipleri Didim'i adeta şantiyeye çevirdi. Şehrin hemen hemen tüm noktalarında Büyükşehir ekiplerini görmemk mümkün. ASKİ ekipleride Yeni mahalledeki çalışmalarını bitirdikten sonra rotayı Hisar mahallesi Fener caddesine çevirdi. 1700 km uzunluğunda  11 metre genişliğindeki Fener caddesinde sıcak asfalt dökümü başladı. Kısa sürede çalışmaların bitirileceğini değinen AKSİ ekipleri mahalle sakinlerinin desteği içinde teşekkür etti.

Didim Hisar Mahalle Muhtarı Bahri Aşık, "Yıllardır bizlere sorun olan alt yapı ve üst yapının Başkan Özlem Çerçioğlu sayesinde yapıldığına değinerek, " Yollarımız bozuk alt yapımız yok diye kendisine muhtarlar toplantısında bir dilekçe vermiştim. 1 ay içerisinde Didim’i şantiyeye çevirdi. Başkanımızdan çok memnunuz. Topuklu Efemize yapmış olduğu çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyor, hizmetlerin devamının geleceğine inanıyorum.” ifadelerini kullandı.

Fener caddesi esnaf ve vatandaşları ise “ Yollarımız çok bozuktu. Yaz günü toz, toprak; kış günü ise su ve çamur içinde yaşıyorduk. En büyük sorunumuz alt yapıydı. Alt yapımız tamamlandı, ardında heryer sıcak asfalta kavuştu. Biz kadınlar olarak gurur duyuyoruz, sonuna kadar yanındayız. Topuklu Efe’nin yapmış olduğu hizmetler kadınlarında başarılı olabileceğinin en büyük göstergesidir. Her zaman yanındayız. Tüm hizmetler için teşekkür ederiz.” dedi

haber-foto-02-001.jpghaber-foto-04-001.jpghaber-foto-05.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum