TOPUKLU EFE SİYASİ ŞOV YAPTIRMADI

TOPUKLU EFE SİYASİ ŞOV YAPTIRMADI

Aydın Büyükşehir Belediye Meclisinin Ekim ayı 2'nci toplantısı, AK Parti Grup Sözcüsü Mustafa Sert'in gereksiz ve yersiz çıkışına tanık oldu.

Ekim ayı 1'inci toplantısında verdikleri önergeye cevap verilmediğini söyleyen Mustafa Sert siyasi şov yapmak isteyince Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun müdahalesiyle karşılaştı ve çark etti.


Önergeye cevap verildiği belirtilen Başkan Çerçioğlu'nun, “Sizin aldığınız tebligattan haberiniz yok. Sizin kendinizden haberiniz yok. Kimseye siyasi şov yaptırmam” sözleri karşısında ne yapacağını şaşıran Mustafa Sert geri adım attı ve söylediklerini inkâra kalkıştı.


Toplantının son bölümünde söz alan Mustafa Arı'nın, “Temmuz ayı toplantısında belediye meclis üyelerinin bilgilendirilmesi için soru önergesi vermiştik ancak cevap alamadık. Bunun üzerine Ağustos ayında tekrar verdik ancak yine cevap alamadık. Neden bizi bilgilendirmekten kaçınıyorsunuz?” şeklindeki çıkışı salonda bulunan meclis üyeleri tarafından şaşkınlıkla karşılandı.


Mustafa Arı’nın söylemleri karşısında müdahale eden Başkan Çerçioğlu, “Biz önergenize cevap verdik. Önerge sahiplerine iadeli taahhütlü olarak yazılı gönderdik. Nihayetinde kanunları uyguluyoruz. Temmuz ayında verdiğiniz önerge cevaplandırılmıştır. Ağustos ayında verdiğiniz de postaya verilmiştir. Henüz elinize ulaşmamışsa bunun da takipçisi oluruz” dedi.


BAŞKAN ÇERÇİOĞLU; SİZİN KENDİNİZDEN HABERİNIZ YOK
Mustafa Arı’nın iddiasında ısrarcı olması üzerine Başkan Çerçioğlu, “Siz ne demeye çalışıyorsunuz? Biz önerge sahiplerine tek tek bilgi vermişiz. İadeli taahhütlü bilgi vermişiz. Kanunlar çerçevesinde bilgilendirilmişsiniz. Sizin kendinizden haberiniz yok ki, aynı önergeyi tekrar veriyorsunuz. Aldığınız cevabı başkaları da öğrensin istiyorsanız meclis üyeleri ile paylaşırsınız hatta basın yoluyla da paylaşırsınız. Biz cevap verdik üstelik tek tek iadeli taahhütlü cevap verdik ve sizde teslim almışsınız. Burada şov yapıyorsunuz. Kimseye siyasi şov yaptırmam” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.