TOPUKLU EFE ,SÖKE'NİN BAŞKANLARINI KIRMADI

TOPUKLU EFE ,SÖKE'NİN BAŞKANLARINI KIRMADI

Çarşamba pazaryerinin üst örtüsünün kapatılması büyükşehir meclisinden geçmesinden dolayı Söke Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Ümit Coşkun ve Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan, Başkan Çerçioğlu’na teşekkür etti.

Söke Sebze ve Meyveciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Ümit Coşkun ve Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan geçtiğimiz aylarda Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e tepki göstererek kendisine ulaşamadıklarını belirterek Çarşamba pazarında yaşadıkları sorunların çözülmediğini, bu durumun da üyelerini mağdur ettiğini ifade etmişlerdi. Coşkun ve Özcan, yaşadıkları sorunun çözülmemesinden dolayı üyelerinin mağdur olduğunu Aydın Büyükşehir Belediye Başkan'ı Özlem Çerçioğlu’na ileterek yaşadıkları sorunun çözümü için söz almışlardı.

BAŞKAN ÇOŞKUN'DAN,ÇERÇİOĞLU VE MECLİS ÜYELERİNE TEŞEKKÜR

Söke sebze ve meyveciler odası Başkanı Ümit Çoşkun Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve Belediye meclis üyelerine teşekkür ederek," Söke Çarşamba pazaryerimizin üst örtüsünün kapatılması inşallah ihale sürecinden sonra başlayacak. Aydın büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na ve onay veren Büyükşehir meclis üyelerimize esnaflarım adına teşekkür ediyorum" dedi.

METİN ÖZCAN,"YAPARSA TOPUKLU EFE YAPAR"

Söke Terziler ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Metin Özcan Söke çarşamba pazaryerinin üst örtüsünde kapatılma çalışması Allah nasip ederse ihale sürecinden sonra başlayacak. Bizim pazarcı esnafımızın derdine derman olan Topuklu efe Özlem Çerçioğlu Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz. Esnaf arkadaşlarımız artık yağmur ve çamurlarda mağdur olmayacak, boşuna demiyoruz yaparsa Topuklu Efe yapar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.