TOPUKLU EFE’DEN ASFALT ATAĞI

TOPUKLU EFE’DEN ASFALT ATAĞI

YOL ASFALTLAMA VE BAKIM ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Gerçek Gazetesi / Güven ÖLMEZ
Aydın Büyükşehir Belediyesi hizmet sınırlarına dahil olan 17 ilçe ve mahallelerinde yol yapım ve bakım çalışmalarını hızla sürdürüyor. Aydın’ın farklı ilçelerinde aynı anda yol yapım ve bakım çalışmaları devam ediyor.
YOL ASFALTLAMA VE BAKIM 
ÇALIŞMALARI HIZ KESMİYOR

Çalışmalar hakkında bilgi veren Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli, ”Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’nun talimatıyla Aydın Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri tarafından Özbaşı mahallesinin çıkışından Pamukçular mahallesi arasındaki 60 bin metrekarelik yol asfaltlama çalışması tamamlandı. 
Nalbantlar Mahallesi’nin yol güzergahı Bölge halkının yoğunlukla kullandığı önemli bir yol. Bu yol güzergahından Özbaşı, Çalıköy, Karacahıt, Nalbantlar, Sayrakçı ve 8 mahalleye ulaşım sağlanıyor. Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu ise; yıllardır yapılamayan, kangren haline dönen asfaltsız yolların  seçim döneminde de yapılacağının sözünü halka vermişti ve verdiği sözünü yerine getirdi. Yöre halkına hayırlı uğurlu olsun” dedi.
NALBANTLAR MAHALLE MUHTARI
ÜNAL MUSACALI’DAN 
TOPUKLU EFE’YE TEŞEKKÜR

Nalbantlar Mahalle Muhtarı Ünal Musacalı, 12 yıldır asfaltlanması yapılamayan yolumuza Topuklu Efe Özlem Çerçioğlu el attı ve sorunumuz çözüme ulaştı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız geçen sene yolumuzun yapımı için bize söz vermişti ve bu sene de yolumuzun asfaltlama çalışması Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı Ekipleri tarafından yapıldı. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu’na şahsım ve Nalbantlar mahallesi sakinleri adına sonsuz teşekkür ediyorum. Başkan Çerçioğlu’ndan Allah razı olsun ”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.