TOPUKLU EFE'YE "OYUMUZ CHP'YE" DEDİLER

TOPUKLU EFE'YE "OYUMUZ CHP'YE" DEDİLER

CHP AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA BAŞKAN ÇERÇİOĞLU’NDAN TAM DESTEK…ÇERÇİOĞLU VE AYDIN MİLLETVEKİLİ ADAYLARI ÇARŞAMBA PAZARINDA BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ...

Gerçek Gazetesi / Arif AKÇAY

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili adayları Mustafa İberya Arıkan, Süleyman Bülbül, Kemal Güneri seçim çalışmalarını Söke Çarşamba Pazarı’nda sürdürürlerken, en büyük destekçileri CHP Aydın İl Örgütü adına İl Başkanı Ali Çankır, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu oldu.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, pazarcı esnafına bol kazanç, vatandaşlara da hayırlı Ramazanlar diledi.

Pazarcı esnafı ve vatandaşlar; Başkan Çerçioğlu ve CHP Aydın Milletvekili adaylarını adeta bağırlarına bastılar. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar çoğu zaman CHP ekibini alkış yağmuruna tutarlarken; 24 Haziran seçimlerinde desteklerinin CHP Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce ve CHP iktidarı için olacağını adeta deklare ettiler.

CHP ekibi; Çarşamba Pazarında iki saati aşan temaslarını sürdürürken, Söke Sebzeciler, Meyveciler ve Pazarcılar Odası Başkanı Ümit Coşkun da ekiple birlikteydi. Oda Başkanı Ümit Coşkun, ziyaretlerinden dolayı başta Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu olmak üzere CHP adaylarının ziyaretlerinden memnun kaldıklarını söyledi.

2-011.jpg

chp-1.jpg

3-013.jpg4-008.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.