TOYRAN BUNU NEDEN YAPIYOR?

TOYRAN BUNU NEDEN YAPIYOR?

Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye hizmetini sahiplendi

ekran-resmi-2017-07-06-17.07.58.png

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin çalışkan başkanı Özlem Çerçioğlu yönetiminde, ilçelere götürülen hizmetler halktan beğeni alıyor. Aydın merkez dahil olmak üzere 17 ilçenin altyapısından üst yapısına, içme suyundan itfaiye hizmetine kadar 24 saat hizmet götürülüyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin yol ve kanalizasyon çalışmaları ise yoğun bir hızla sürüyor. İlçelere bağlı mahallelerde yol ve kanalizasyon çalışmalarını devam ettiren Büyükşehir’in havaların ısınmasıyla birlikte yangınlarla mücadelesi de dikkat çekiyor.

Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Söke İtfaiyesi de yangından yangına koşuyor. Üç saat içerisinde 3 ayrı yangına müdahale ettikleri ve kontrol altına aldıkları görülen itfaiye ekiplerinin başarılı çalışmaları Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ın da dikkatinden kaçmıyor. 

Söke Belediyesi Basın Bürosu’nun yönetimindeki Aydın Bölge Haber isimli web sayfasında saat 16:00’da yapılan bir haberde; Aydın Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’na bağlı olarak hizmet veren Söke İtfaiyesi için övgü dolu sözler kullanıldı ama hizmetin Söke Belediyesi tarafından verildiği havası estirildi.

"Söke İtfaiyesi" ifadesine yer verilen görselde, Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin isminin veya logosunun kullanılmaması dikkatlerden kaçmadı.

Paylaşılan haber; Söke Belediyesi itfaiye aracı mı aldı? Söke Belediyesi kendi itfaiye hizmetini mi kurdu? şeklinde yorumlara neden oldu.

"Toyran bunu neden yapıyor?” diyen vatandaşlar; Söke Belediyesi’nin de diğer belediyeler gibi; Aydın Büyükşehir Belediyesi yönetimi ile uyum içersinde çalışmasını istiyorlar.

Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı olarak hizmet veren Söke İtfaiyesi’nin hizmetini sahiplenmek, itfaiye hizmetinin Söke Belediyesi tarafından verildiği algısını yaratmak yanlış bir tutum olarak değerlendirildi.

Yapılan kasıtlı ve amaç dışı haberin tepki görmesi üzerine, dakikalar sonra yayından kaldırılması da çeşitli yorumlara neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.