TOYRAN'DAN AKKENTLİ'YE SOĞUK DUŞ ETKİSİ!

TOYRAN'DAN AKKENTLİ'YE SOĞUK DUŞ ETKİSİ!

Söke'ye davet ettiği gazetecilere; Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörünün kötülemiş

Gerçek Gazetesi / Durmuş TUNA

Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran'ın Söke'ye davet ettiği Aydınlı basın mensubları ile yaptığı sohbetin yayınlanması şok etkisi yaptı. Aydınlı gazetecinin, Toyran'ın Aydın Büyükşehir Belediyesi Bölge Koordinatörü Fatih Akkentli hakkında söylediklerini yayınlaması bomba etkisi yaptı. Toyran'a Akkentli'yi soran gazeteci, aldığı cevap karşısında masada soğuk duş etkisi yaşandığını kendi gazetesi ve köşesinde yazması deprem etkisi yarattı.

Aydın Gazeteciler Cemiyetine mensup gazetecilere Söke'de yemek veren Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran bir gazetecinin, "Söke denilince akla Fatih Akkentli geliyor. Kimdir bu Akkentli?" sorusuna yazar yazısında Toyran'ın ifadelerine yer vererek, "Fatih Akkentli Aydın Büyükşehir Belediyesinin koordinatörü konumunda. Söke'de kendi başına ASKİ ve diğer Büyükşehir Belediyesi birimlerinin yöneticisi olarak direkt Büyükşehir ile temasta bulunan bir kişi. Söke Belediyesi ile hiç koordine kurmadan… Yapılan çalışmalarda bizleri bilgilendirmeyen… Sorunları ve önerilerimizi hiç dikkate almadan yani Söke Belediyesinin varlığını kabul etmeden bizim dışımızda çalışan birisi…!" şeklinde tanıtmış.

Yaptığı kötüleme ve karalama aslında bir işe yaramış! O da daha önce, "Her ilçeye bir Fatih" başlıklı yazı kaleme alan yazarın Akkentli'ye bakış açısını değiştirmiş.

Toyran'ın ağzından Akkentli hakkında duyduklarından etkilendiğini gerek açık yüreklilikle gerekse maddi sebeplerle belirten yazar, Toyran'ın dolduruşları sonrası Akkentli'ye bakış açısının değiştiğini de belirtmiş.

Toyran'ın birçok gazetecinin içerisinde üstelik Akkentli'yi tanımayan kişilere hakkında ağır ifadeler kullanması ve bunların da bir kısmının yayınlanması Söke siyasetinde ses getirdi.

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na karşı da bir çok gizli entrikada bulunan Toyran'ın son icraatı sadece Söke'de değil, Aydın'da da konuşuluyor.

Yazıyı kendisine ulaştırdığımız Akkentli, "Böyle bir yazının varlığından Durmuş Tuna sayesinde haberim oldu. Gün içinde görüştüğüm bir kaç büyüğüm bana yazı hakkında bir şeyler söylemişti ama ben yoğunluktan kaçırmışım. Süleyman abinin (Toyran) yanına gittiğimde de 'yazı için mi geldin?' demesi üzerine 'ne yazısı' dedim. 'sonra konuşuruz' dedi ve konu kapandı. Bende yazıyı daha sonra görünce herkes gibi şok oldum. Bugün kendisini dün yaşanan üzücü durumdan dolayı ziyaret ettim. Bu konuşmanın tam tersi gelişmeler oldu. Gazeteci Adnan abiyi de tanırım. Aradım aynı konuşmaların geçtiğini ifade etti. Ifadeler doğru ise; maalesef çok üzgünüm. Süleyman abi beni bir kez daha yanıltmış oldu. Canı Sağolsun" dedi

Bakalım Akkentli, Toyran'ın bu siyasi vuruşuna nasıl cevap verecek?

Veya Toyran gazetecinin yazdıklarını yalanlayacak mı?

Ya da doğrulayacak mı?

Görünen o ki; Akkentli, Söke Belediye Başkanı Toyran'dan fena kazık yedi!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.