Trafik ekiplerinin dikkati ile çözüldü

Trafik ekiplerinin dikkati ile çözüldü

Trafik ekiplerinin dikkati ile çözüldü

Aydın’da trafik polislerinin dikkati sayesinde başka bir aracın plakası ile trafiğe çıkan otomobil yakalanarak trafikten men edildi. Araç sahibi de mahkemeye sevke dildi.
Olay Aydın Efeler İlçesi’nde yaşandı. Trafikte kural ihlali yapan 09 DCF 85 plakalı bir otomobili takibe alan Aydın Efeler İlçesinde görevli trafik polisleri aynı plakayı başka bir araç üzerinde gördüklerini fark edince aracı ve durumu incelemeye aldı.
Aydın Adnan Menderes Bulvarı üzerinde uygunsuz ve halkın yoğun olduğu bir yerde park halinde olan otomobil önce çekildi. Ardından araç üzerinde çalışma yapan ekipler, aracın plakasının bir son rakamının farklı olduğunu belirledi. Aracın taşıdığı plakanın gerçek sahibine de ulaşan ekipler, zaman zaman evine işlemediği kusurlardan dolayı trafik cezaları geldiğini belirterek bu durumu araştırdıklarını belirttiler.
Araç ve plaka üzerinde incelemeler yapan polis ekipleri otomobili bağlayarak sahibi hakkında da başkasına ait plakayı kullanmaktan dolayı şahsı mahkemeye sevk ettiler. Aracın gerçek plakasının 09 DCF 84 olduğu mührü de bulunan plakaların aynı anda iki araca birden nasıl takıldığı araştırılıyor.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.