Traktörle otomobil çarpıştı: 1'i bebek 2 yaralı

Traktörle otomobil çarpıştı: 1'i bebek 2 yaralı

Traktörle otomobil çarpıştı: 1'i bebek 2 yaralı

Aydın’ın Nazilli ilçesinde kavşaktan dönmeye çalışan traktöre arkadan gelen otomobil çarptı. Kazada, araç içinde bulunan 3 yaşındaki bir bebek ve traktör sürücüsü yaralandı.
Kaza, akşam saat 21.30 sıralarında Devlet Karayolu Dallıca Kavşağı’nda meydana geldi. Alınan bilgiye göre, 09 PZ 812 plakalı traktörüyle tarlasından dönen 61 yaşındaki Süleyman Şahin, sola dönüş yaptığı sırada karşı şeritten hızla seyreden İlhan Şahin(45) yönetimindeki 34 LN 3720 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle ters dönen traktör refüje çarparak, durabildi. Kazanın ardından traktör sürücüsü ile otomobilde bulunan 3 yaşındaki bir bebek yaralandı. 112 acil sağlık ekipleri, yaralı bebek ve traktör sürücüsüne ilk müdahaleyi olay yerinde yaptı. Daha sonra Nazilli Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların, hayati tehlikelerinin olmadığı bildirildi.
Öte yandan, kaza sonrası Aydın-Denizli Karayolu tek yönlü olarak, bir süreliğine trafiğe kapatıldı. Devrilen traktörün vinç yardımıyla kaldırılmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.