TUNCEL CHP SÖKE İLÇE BAŞKANINA SAVAŞ AÇTI

TUNCEL CHP SÖKE İLÇE BAŞKANINA SAVAŞ AÇTI

CHP li Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel CHP Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’a adeta savaş açtı. 2019 yerel seçimlerinden başarı ile çıkan yönetimin bir üyesi olan Ali Kemal Özcan CHP İlçe Başkanı olunca Tuncel’in hedefi oldu.

TUNCEL SUÇU SÜLEYMAN YÖRÜK’E ATTI.

Kurucusu olduğu Söke Belediye iştiraki Lima’dan sözleşmesi fesih edilen CHP  Söke İlçe Başkanı Ali Kemal Özcan’a CHP danışma meclisinden tam destek geldi. Geçtiğimiz hafta toplanan CHP Danışma meclisinde Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e Özcan’a karşı sergilemiş olduğu tutumdan dolayı sert eleştirilerde bulunulduğu öğrenildi. Gelen eleştiriler karşısında Tuncel ” benim değil Lima yönetim kurulunun aldığı karardır” diyerek toplantıda bulunan Süleyman Yörük’e topu attığı öğrenildi. Süleyman Yörük” biz lima yönetim kurulunda Sayın Başkanın haberi olmadan karar almayız. Talep kendisinden Taner Güven aracılığı ile gelmiştir” dediği öğrenildi.

BAŞARILI BAŞKAN HÜSEYİN AKKAYA’YA AĞIR İTHAMLAR

Tuncel ayrıca yerel seçimleri kazanmasında önemli rol oynayan dönemin başarılı Söke CHP İlçe Başkanı Hüseyin Akkaya’ya toplantıda ağır ithamlarda bulunduğu öğrenildi. 

PARTİLİLER TEPKİLİ 

Yaşan olaylardan rahatsılık duyan Söke CHP üyeleri tepkilerini dile getirirken” Ali Kemal Özcan CHP İlçe Başkanıdır. Başkan Tuncel daha CHP de yok olduğu zamanlar hatta Anavatan Partisinde siyaset yapıp CHP ye karşı olumsuz söylemlerde bulunduğu zamanlar Ali Kemal Özcan CHP Gençlik Kolları Başkanlığı yapıyordu. Ali Kemal Özcan’ın partililiğini tartışmak Tuncel’e düşmez. Yönetici iken sorun yok İlçe Başkanı olunca var. Böyle saçmalık olmaz. Çıkıp açıkça benim desteklediğim İlçe Başkanın karşısında seçim kazandın bu yüzden yapıyorum desin. Hepimiz Levent Tuncel’e oy verdik. Yaptığı yanlıştır. İlçe danışma CHP örgütünün en üst organlarından birisidir. Kendisine gösterilen tepkilerin ne kadar büyük olduğunu görmüştür. CHP İlçe Başkanı ile uğraşmak ona fayda değil zarar getirir.” dediler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.