TUNCEL’İN SAĞ KOLUNDAN İNFİAL YARATAN ASKİ  PAYLAŞIMI...TALİMAT TUNCEL’DEN Mİ GELDİ

TUNCEL’İN SAĞ KOLUNDAN İNFİAL YARATAN ASKİ PAYLAŞIMI...TALİMAT TUNCEL’DEN Mİ GELDİ

CHP Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’e yakınlığıyla bilinen isimlerin Aydın Büyükşehir Belediyesi düşmanlığı devam ediyor. Kısa süre önce sahte hesaplar üzerinden yürütülen saldırılara bir de gerçek hesaplar eklendi.

Cumhuriyet Halk Partisi Üyesi olan Taner Güven’in de yalan ve iftira kervanına dahil olması şaşırttı. 

BAŞKANA YAKINLIĞIYLA BİLİNİYOR

Söke İlçe Başkanlığı seçiminde Başkan Tuncel’in işaret ettiği adayı destekleyen ve seçimin galibi Ali Kemal Özcan’a karşı çalışma yürüten Taner Güven’in şimdi de Aydın Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ aleyhinde yaptığı paylaşımları dikkat çekti. 

2241661e-3fdf-4331-b72f-9dcf533eda48.jpg

BELEDİYE ŞİRKETİNDE MAAŞLI YÖNETİCİ

Aydın BŞB’si ve ASKİ’yi yıpratmaya yönelik paylaşımları da bir yerlerden aldığı talimat üzerine yaptığı iddia edilen Taner Güven aynı zamanda Söke Belediyesi iştiraki olan LİMA şirketinde yönetim kurulu üyesi olarak hatırı sayılır maaş alıyor. 
Hem Söke CHP üyesi hem de Söke Belediyesi iştiraki LİMA’nın maaşlı yönetim kurulu üyesi olan bir kişinin, kendi başına buyruk böyle paylaşımlar yapmasına ihtimal verilmiyor. 

1532e815-08f9-4f9b-a79d-14d131e9bd6b.jpg

FÜTURSUZCA YAKLAŞIM TEPKİ GÖRDÜ

Söke CHP tabanından tepki gören Taner Güven paylaşımı; “Başkanın maaşlı yöneticisi ama Büyükşehir ve ASKİ aleyhine paylaşımlar yapıyor. CHP Üyesi ama CHP’li belediyeyi halkın huzurunda hedefe koyuyor. Allah’tan Söke halkı gereken cevabı vermiş. Başkan Tuncel bu kişiyi nasıl oluyor da belediye şirketinde maaşlı üye yapıyor? Taner Güven’in fütursuzca yaklaşımının hesabı sorulmalı” yorumlarına neden oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.