Tur 2015'e Aydın'da coşkulu karşılama

Tur 2015'e Aydın'da coşkulu karşılama

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun en uzun etabı olan 184 kilometrelik Denizli-Selçuk etabında kıyasıya yarışan bisikletçiler, ilk kez güzergaha dahil edilen Aydın’da coşkuyla karşılandı.

51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nda (TUR-2015) bugün koşulan Denizli - Selçuk etabında Denizli’nin Çınar Meydanı’nda verilen start sonrası bisikletçiler, saat 14.50’de Aydın’ın merkez Efeler ilçesine ulaştı. 21 takımdan 168 sporcunun pedal bastığı TUR-2015’de ilk kez güzergaha dahil edilen Aydın ve ilçelerinde, bisikletliler büyük heyecana sebep oldu.
Her noktada olduğu gibi Efeler ilçesinde de bisikletçiler için karşılama noktası oluşturuldu. Öncü ekiplerin gelişiyle birlikte binlerce kişi yol kenarlarında toplanarak, Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’na katılan yarışçıları görmeye çalıştı. Bisikletçileri coşkuyla karşılayan kalabalık, gruba alkışlarla destek verdi.
Alınan yoğun güvenlik önlemleri sayesinde, sıcak havaya rağmen büyük efor harcayan yarışçıların Aydın ve ilçelerinden geçişi sırasında her hangi bir kaza ve olumsuzluk yaşanmadı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.