Tura Turizm Rehber Oscarları verildi

Tura Turizm Rehber Oscarları verildi

Tura Turizm Rehber Oscarları verildi


█ Gerçek Gazetesi
Türkiye"de kruvaziyer turizmin önde gelen acenteleri arasında yer alan Tura Turizm, Kuşadası"nda düzenlediği rehberler toplantısında 2012 yılını değerlendirdi.
Kuşadası Pine Bay Tatil Köyü"nde gerçekleştirilen toplantıda, Tura Turizm rehber Oscarları dağıtıldı, iş ortakları ve tedarikçilere de ödülleri verildi, çok sayıda rehber ve çalışan ile başarılı bir 2012 yılı değerlendirmesi yapıldı.
Bu arada, Kuşadası Belediyesi"ne de İbramaki Sanat Galerisi"ni 3 yıldır yeniden düzenlenerek kültür ve sanat etkinlikleri yapılan bir yer olarak kazandırması ve Kuşadası Walking Tour sırasında verilen katkı için teşekkür edilerek plaket verildi.
Toplantıda ayrıca 2012 sezonu firmalar, gemiler limanlar ve beklentiler ile Yesterday & Today in HD Pad sunumları yapıldı. Tura Turizm ile çalışan 800 rehber, 240 çalışan hizmet verildiği anlatıldı. Tura Turizm, Outgoing departmanı ise yılda 10.000 Türk Turisti yurtdışına gönderdiği vurgulanarak Turizmde ilkleri gerçekleştirdikleri belirtildi. Arşivinde 72 adet ulusal ve uluslar arası ödül bulunduran Tura Turizm; turizm sektörünün Oscar'ı olarak bilinen Seatrade ödülünü alan ilk Türk şirketi olduğu vurgulandı. 2012-2013 Değerlendirme toplantısı Gala Yemeği ile sona erdi.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.