TURİSTİK PARK TAHLİYE EDİLİYOR

TURİSTİK PARK TAHLİYE EDİLİYOR

TURİSTİK PARK TAHLİYE EDİLİYOR

Aydın’ın Efeler ilçesinde 30 yıldır hizmet veren iş yeri, Büyükşehir Belediyesi ve işletmeciler tarafından tahliye edildi.

Efeler ilçe merkezinde yer alması nedeniyle vatandaşın uğrak yeri haline gelen ve 30 yıldır Aydınlılara hizmet veren Turistik Park işletmesi, bugün sabah itibariyle personeli ve Aydın Büyükşehir Belediyesi ekipleri tarafından boşaltıldı.

"30 YILDIR EDEBİMİZLE ÇALIŞTIK, EDEBİMİZLE ÇIKIYORUZ"

Aydın Büyükşehir Belediyesi ile olan kira anlaşmasının sona erdiğini belirten işletmeci Fırat Akın, bu dönemde de konunun yargıya taşındığını söyledi. Yargının kendileri aleyhine karar verdiğini ifade eden Akın, "30 yıldır Aydınlılara hizmet veriyorduk. Aydın'a kalıcı bir yapı bıraktığımız için kendi adıma çok mutluyum. Bu zamana kadar vatandaşımıza edebimizle, adabımızla hizmet verdik bugünde yargının verdiği karar doğrultusunda yine aynı edep ve adapla iş yerimizi kapatıyoruz. Kira sürecimiz uzatılmadı ve konu yargıya taşındı. Yargı da iş yerimizi boşaltmamız yönünde karar verdi. Üzgünüz ama elden bir şey gelmiyor. Aydın halkına 30 yıl boyunca bize gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyoruz. Sonuçta esnaf insanlarız, belki aynı belki de farklı bir iş kolunda Aydınlılar için çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Turistik Park'ın bugün itibariyle tamamen içi boşaltılarak Aydın Büyükşehir Belediyesi'ne teslim edileceği ve önümüzdeki günlerde de işletmeyi belediyenin işletmeye başlayacağı öğrenildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.