Turistik tesisler bayram ve yılbaşına hazırlanıyor

Turistik tesisler bayram ve yılbaşına hazırlanıyor

KUŞADASI'NDA KURBAN BAYRAMI TATİLİ SIRASINDA NİRAN ÜNSAL, PINAR AYLİN VE KUTSİ TATİLCİLERLE BULUŞACAK

Gerçek Gazetesi
Turizm sezonundaki hayal kırıklığının ardından yaklaşan kurban bayramı ve yeni yıl tatili öncesi yerli turistler yeniden umut oldu. Geçmişte iç turizmi ihmal eden turizmcilerin yüzünü, bu birleşik tatilde yerli turist güldürecek. Çeşitli kampanyalar ile yerli turisti Kuşadası'na getirmeye çalışan turistik tesislerde ünlü sanatçılar da bayram süresinde sahne alacak. Kurban Bayramı 19 Aralık Çarşamba günü yarım günlük arefe tatili ile başlayacak ve 23 Aralık Pazar gününe kadar sürecek. Turizmciler ayrıca 1 Ocak Salı gününe denk gelen yeni yıl tatilini ise 28 Aralık Cuma gününden itibaren değerlendirmek isteyenler için de farklı paketler hazırlıyor. 4 gece 5 gün halinde paket olarak satılan yılbaşı ve bayram tatiliyle ilgili rezervasyonlar şimdiden büyük ilgi görüyor.


Kuşadası'ndaki 3, 4 ve 5 yıldızlı oteller ile tatil köyleri, bayram tatili için son hazırlıklarını yapıyor. Fantasia, Onura, Pine Bay, Korumar, Sürmeli Efes, Tusan gibi 5 yıldızlı oteller ile Tatlıses Resort, Atınç ve Charisma De Luxe gibi konaklama tesisleri tatil süresince ekstra programlar hazırlanırken, 4 gece 5 günlük konaklamalarla kredi kartına 12 taksite varan vade imkanı da sunuyor. Kişi başı gecelik konaklama Korumar Otel'de 89 YTL, Adakule Otel'de 109 YTL, Onura Otel'de 75 YTL, Sürmeli Efes Otel'de ise 132 YTL'den satışa çıkarıldı.


Bu arada, Kuşadası'nda eğlence sektörü de gözünü bayrama dikti. Kış sezonuyla az da olsa hareketlenen Barlar sokağı, Kaleiçi ve Akyar Mevkiindeki eğlence yerleri de, Kurban bayramı ve yılbaşı tatili boyunca yerli turistler için çeşitli etkinlikler gerçekleştirecek.
Öte yandan, Kurban Bayramı sırasında Kuşadası'nda bazı ünlü sanatçılar da tatilcilerle buluşacak. Sürmeli Efes Otel'de Pınar Aylin ve Kutsi, Adakule Otel'de ise Niran Ünsal sahne alacak. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.