Turizmde tırmanış sürüyor

Turizmde tırmanış sürüyor

Turizmde tırmanış sürüyor


Gerçek Gazetesi
Son 5 yıl içerisinde turizmde yeniden tırmanışa geçen Kuşadası"na bu kez Rus turist dopingi yaşanıyor. Naztour"un partnerliğini yaptığı Versa Travel'ın 2014 yaz sezonu operasyonu çerçevesinde Orenburg Havayolları'nın Rusya'nın St.Petersburg kentinden gerçekleştirdiği charter uçak seferleri başladı. İzmir Adnan Menderes Havaalanına hafta da iki kez yapılacak charter uçak seferleri ile Kuşadası ve Özdere destinasyonunda tatil yapmak için Rus turistlere yeni bir ulaşım imkanı sağlanmış oldu.
Kuşadası merkezli Naztour"un Türkiye partnerliğini yaptığı Versa Travel'ın Kuşadası destinasyonuna artan talep doğrultusunda düzenlemeye başladığı 2014 yaz sezonu operasyonları kapsamında, Orenburg Havayolları'nın Boeing 737-500 tipi uçağıyla İzmir Adnan Menderes Havaalanına gerçekleştirdiği uçuş Rusya'nın ikinci en önemli kenti St.Petersburg'tan direk olarak yapılıyor.
Versa Travel Genel Müdürü Vladimir Dorofeyev, "2011 yılında Rusya"nın St.Petersburg şehri civarındaki müşterilerimizden gelen istekler doğrultusunda başlattığımız charter uçuşlarında bu sene de hafta da iki uçak ile talepleri karşılamaya çalışıyoruz. Bu süre zarfında Kuşadası destinasyonundaki yerel otel ve acentalarımızın bize verdikleri destek ile İzmir havaalanına uçuşlarımız daha da popüler hale gelmeye başlıyor. Bu anlamda Versa olarak, Türkiye ve İzmir'de gördüğümüz servis ve hizmet kalitesinin bize müşteri memnuniyeti olarak geri dönmesi Kuşadası destinasyonu için İzmir'e uçma kararımızın ne kadar doğru olduğunun bir kanıtıdır“ dedi.
Versa Travel'ın Türkiye'deki partnerlerinden Kuşadası"ndaki Naztur'un Genel Müdürü Levent Vardar ise "İzmir Adnan Menderes Havalimanı'ndan servis alan Kuşadası ve Özdere destinasyonu için konaklamaya gelen yolcularımızın geçen senelerdeki gibi en üst derecede kaliteli servis vermek konusunda, daha havalimanındaki güler yüzlü personel ve modern görünüş ile başlayan kalite seviyesi tatil yörelerindeki tesislerden aldığımız güç ve tecrübeli personelimiz aracılığıyla sürdürülecektir. Rusya"dan hem de ikinci önemli şehri St. Petersburg"tan haftada iki kez gerçekleştirilen charter uçak seferleri Kuşadası turizmine önemli bir katkı sağlamaktadır" diye konuştu.
Bu arada, Rusya"dan Kuşadası"na gelmek isteyen Rus turistler için başlatılan St.Petersburg-İzmir charter uçuşları, Orenburg Havayolları ile 23 Ekim tarihine kadar her hafta iki kez Pazar ve Perşembe günleri olmak üzere karşılıklı direkt seferler olarak gerçekleşecek. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.