Turizmin bugünü ve geleceği Didim'de ele alınacak

Turizmin bugünü ve geleceği Didim'de ele alınacak

Turizmin bugünü ve geleceği Didim'de ele alınacak

Turizm eski Bakanı ve Turizm Araştırmaları Derneği (TURAD) Başkanı Bahattin Yücel’in öncülüğünde, “Turizmin Bugünü ve Geleceği; Analog’dan Dijital Çağa Geçiş” adlı toplantı Didim’de yapılacak.
Didim Belediyesi ile Turizm Araştırmaları Derneği (TURAD) arasında, geçen Ocak ayında “Turizmde Markalaşma ve Sürdürülebilirlik Projesi” protokolü imzalandı. Didim turizminin hak ettiği ilgiye ve gelir artışına ulaşması hedeflenen proje kapsamında, tarihi, kültürel ve doğal değeri barındıran turizm ilçesi Didim’in sadece yaz aylarında değil, 12 ay farklı konseptlerle hem yurtiçi hem de yurtdışından gelen ziyaretçilerine bağımlılık yaratması amaçlanıyor.
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile Turizm Eski Bakanı ve Turizm Araştırmaları Derneği (TURAD) Başkanı Bahattin Yücel’in organize ettiği, “Turizmin bugünü ve geleceği; Analog’dan Dijital Çağa Geçiş” başlıklı toplantı, antik çağın en önemli üç kehanet merkezinden birine ev sahipliği yapan Didim’de yapılacak. 5 Mart Cumartesi günü iki birleşim halinde gerçekleşecek toplantının ilk bölümü durum değerlendirmesine, ikinci bölümü ise turizmin geleceğine ilişkin varsayımların tartışılmasına ayrılacak. Bir gün sürecek toplantının son bölümünde bir sonuç bildirgesi yayınlanacak, konuşma metinleri de daha sonra kamuoyu ile paylaşılacak.
Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay, 5 Mart Cumartesi günü Didim Beach Elegance Otel’de düzenlenecek toplantıyla misafirlerini 2 gün Didim’de ağırlayacaklarını belirterek, “Türkiye Otelciler Federasyonu (TÜROFED) Başkanı Osman Ayık ve Turizm Araştırmaları Derneği (TURAD) Başkanı Bahattin Yücel ile turizmin önemli kurumlarından kişiler katılacak. Kriz dönemlerinde bu tip toplantılar daha önem kazanıyor. Hem yurt içi, hem de yurt dışındaki camianın dikkatini farklı noktalara çekmekte fayda var. Önemli kişilerin de katılıyor olması, toplantının önemini arttırıyor” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.