Türk turizminde dev güç birliği

Türk turizminde dev güç birliği

Türk turizminde dev güç birliği

Sıkıntılı günlerin yaşandığı Türk turizminde dev bir güç birliği gerçekleşti.
Kuşadası ve Avanos’ta toplam 3 oteli bulunan SUhan grubu, dünyanın önemli otel markası Marriott İnternational ile ismini birleştirdi. Bu büyük güçbirliğinin ardından Kuşadası’ndaki 360 Suhan ve Suhan Seaport otelleri ile Avanos’taki Suhan Cappadocia oteli Marriott İnternational markası ile birleşerek hizmet verecek.
Suhan grubu yönetim kurulu başkanı Can Ögütçü, Marriott İnternational ile marka birleşmesine giderek, önemli bir güçbirliği gerçekleştirdiklerini belirterek, “Marriott dünyanın en büyük otel markalarının başında geliyor. Suhan ve Marriottarasındaki bu birleşme ile Türkiye’de daha da büyümeyi hedefliyoruz. Bundan sonra Suhan isimli otellerimizin başında Marriott markası da yer alacak. Bu büyük birleşme Türk turizmine hayırlı olsun “ dedi. Suhan ve Marriott İnternational arasındaki marka birleşmesinin ardından Suhan gurubun Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı oteli Marriott Suhan 360, 4 yıldızlı oteli Marriott Suhan Seaport ve Avanos’taki 5 yıldızlı oteli de Marriott Suhan Cappadocia ismiyle hizmet verecek.
- BİR DÜNYA DEVİ MARRİOTT
Marriott International dünya üzerindeki 4 bin 400’den fazla tesisi, 19 markası ve şirket genel merkezinin yanı sıra dünya çapında işletilen ve franchise verilen tüm tesislerindeki çalışanlarıyla dünya turizminde lider bir konaklama şirketidir. J. Williard ve Alice Marriott tarafından kurulan, Marriott ailesi yönetiminde 80 yılı aşkın süredir varlığını sürdüren şirketin genel merkezi Bethesda, Maryland, ABD’de bulunuyor. Marriot şirketi, 2015 mali yılında yaklaşık 13 milyon dolar gelir beyan etmiştir. Marriott 1927’de kurulmasından bu yana, insanı ön planda tutan kültürüyle tanınmıştır. Doğu Yakası’nın arabalara hizmet veren ilk restoranı, ilk moteli ve iş seyahati yapanlar için özel olarak tasarlanan ilk otel zinciri gibi tesisler, Marriott’ın tarihindeki kilometre taşlarından yalnızca bir kaçıdır.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.