TÜRKİYE 3. LİGİ

TÜRKİYE 3. LİGİ

TÜRKİYE 3. LİGİNİ HEDEFLEYEN KUŞADASI GENÇLİKSPOR, SAHASINDA AYDIN ASTAŞSPOR İLE BERABERE KALARAK 3. SIRAYA GERİLEDİ

Aydın Süper Amatör ligde zirve mücadelesi veren takımlardan Kuşadası Gençlikspor, kendi sahasında Aydın Astaşspor ile berabere kalarak önemli bir avantajı yitirdi. Yaptığı transferlerle yeniden profesyonel lige çıkmayı hedefleyen Kuşadası Gençlikspor, Aydın Süper Amatör Futbol Ligi'nde Özer Türk Stadyumu'nda Aydın Astaşspor ile 2-2 berabere kaldı.
Karşılaşmaya daha iyi başlayan ev sahibi takım Kuşadasıspor ilk yarıda üstünlüğünü rakibine kabul ettirdi ve Eren ile Burak'ın golleriyle devreyi 2-0 önde tamamladı. 2.yarıda ise adeta roller değişti. Bu devreye hızlı başlayan konuk takım skoru 2-1 yaparak farkı bire indirdi. Golden kısa bir süre sonra hakemin yanlış kararıyla 2.sarı karttan Sertan kırmızı kartla oyun dışı olunca Astaşspor eksik kalan ev sahibi takıma karşı daha atak oynamaya başladı. 71. dakikada Astaşsporun beraberlik golü geldi ve skor tabelasına 2-2 beraberlik yansıdı. Astaşspor da son dakikalarda kırmızı kartla 10 kişi kaldı. Son anlarda özellikle Kuşadasıspor'un yoğun baskısı sonucu değiştirmeye yetmedi ve karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.
Aydın Süper Amatör Futbol Ligi'nde Kuşadası Gençlikspor, Astaşspor ile 2-2 berabere kalırken, 6. haftada diğer sonuçlar ise şöyle gerçekleşti: Sağlıkspor: 2- S.H.Ç.E.K. Spor: 0, Davutlar Belediyespor: 2- Aydın Belediyespor: 1, Güzelçamlıspor: 1- Sökespor: 2, Çine Madranspor: 1- Didim Belediyespor: 1, Köşk Belediyespor: 2- Yenihisarspor: 0(Hükmen). Ayrıca, Bozdoğan Belediyespor, İsabeyli Şırlanspor maçı ise ertelendi. Bu sonuçların ardından, Didim Belediyespor 6 maçta 14 puanla liderliğini sürdürürken, Çine Madranspor ve Kuşadası Gençlikspor ile 13'er puanla 2 ve 3. sıraları paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.