Türkiye Modern Pentatlon ve Biathle Şampiyonası Aydın'da yapılacak

Türkiye Modern Pentatlon ve Biathle Şampiyonası Aydın'da yapılacak

Türkiye Modern Pentatlon ve Biathle Şampiyonası Aydın'da yapılacak

Türkiye Modern Pentatlon ve Biathle Türkiye Şampiyonası 14-15 Haziran 2016 tarihlerinde Aydın’da yapılacak.
Türkiye Modern Pentatlon Federasyonu’nun 2016 yılı faaliyet takviminde yer alan ve Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde gerçekleştirilecek olan “Modern Pentatlon ve Biathle Türkiye Şampiyonası 14 - 15 Haziran 2016 tarihlerinde Kuşadası ilçemizde yapılacak. Türkiye’nin dört bir yanından yaklaşık 25 takım ve 350 sporcunun katılacağı Modern Pentatlon ve Biathle Türkiye Şampiyonasına ilimizi temsilen 40 sporcu mücadele edecek. Şampiyonada yıldızlar, gençler, büyükler ve masterlar kategorisindeki sporcular yarışacak.
Türkiye Şampiyonasının ilk günü olan 14 Haziran 2016 Salı günü Modern Pentatlon’da sporcular mücadele edecek. İlk olarak Söke Amerikan Kültür Kolejinde saat 10.00’da yüzme branşında zorlu bir mücadeleye girecek olan sporcular ardından Kuşadası Uğur İnan Spor Salonunda saat 13.00’da başlayacak olan eskrim branşında ter dökecek. Daha sonra ise Kuşadası Özer Türk Stadyumunda saat 14.00’da kombinasyon adı altında sporcular koşu ve atıcılık branşında kıyasıya mücadele edecek. Şampiyonanın ilk günü sonunda ise Modern Pentatlon’da yapılan tüm branşlar toplamında kategorilerinde en iyi derece elde eden takımlara ve sporculara madalya takdim edilecek.
Türkiye Şampiyonasının ikinci günü olan 15 Haziran 2016 Çarşamba günü ise sporcular Biathle’de mücadele edecek. Kuşadası İsmail Cem Dostluk Meydanı ve Palmiye Plajında’nda saat 09.00’da başlayacak olan Biathle müsabakasında ilk olarak sporcular parkurda koşacak, ardından halk plajında yüzecek ve denizden çıkan sporcular denize girmeden önce koştukları parkuru tekrar koşarak finiş noktasına en kısa sürede gelmeye çalışacak.
Biathle müsabakaları saat 13.30’da gerçekleşecek masterlar kategorisiyle tamamlanacak. Ardından kategorilerinde derece elde eden takımlara kupa, sporculara da madalya takdim edilmek üzere ödül töreni gerçekleştirilecek. Modern Pentatlon ve Biathle Türkiye Şampiyonasının teknik toplantısı 13 Haziran 2016 Pazartesi günü saat 18.00’da Kuşadası Ada Class Otelinde gerçekleşecek.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.