Türkiye şampiyonu Aydınspor 1923 coşkuyla karşılandı

Türkiye şampiyonu Aydınspor 1923 coşkuyla karşılandı

Türkiye şampiyonu Aydınspor 1923 coşkuyla karşılandı

Antalya’da düzenlenen U17 Türkiye Şampiyonası finalinde ezeli rakibi Göztepe U17 Takımı’nı penaltı atışları sonunda 4-3 mağlup ederek Türkiye Şampiyonu olan Aydınspor 1923 U17 Takımı, ayağının tozuyla geldiği Aydın’da adeta bayram yaşattı.
Coca Cola Bölgesel Gelişim Ligleri U17 Kategorisi Türkiye Şampiyonası maçlarında Aydın’ı ve Ege’yi Antalya’da temsil eden Aydınspor 1923, büyük bir başarıya imza atarak hem Türkiye hem de gönüllerin şampiyonu olmayı başardı. Finalde karşılaştığı ezeli rakibi Göztepe’yi normal süresi ve uzatma dakikaları golsüz sona eren maçta penaltı atışlarında 4-3 devirmeyi başaran siyah beyazlılar adını Türkiye Şampiyonu olarak yazdırdı. Önemli bir başarıya imza atan Genç Efeler Aydınlılara büyük sevinç yaşattı.
TARAFTAR KARŞILADI
Türkiye Şampiyonu olan Aydınspor 1923’ü Adnan Menderes Bulvarı’nda karşılayan siyah beyazlı taraftarlar söyledikleri tezahüratlar ve yaktıkları meşaleler ile Atatürk Kent Meydanı’na kadar takım otobüsü ile birlikte yürüdü. Taraftar, futbolcu, teknik heyet ve yöneticiler şampiyonluk kupası ile doyasıya eğlendiği meydanda adeta bayram havası yaşandı.
“GURUR DUYUYORUZ”
Şampiyonluk hedefiyle gidip şampiyonluk kupasıyla Aydın’a döndükleri için çok mutlu olduklarını belirten AydınSpor U17 Takımı Antrenörü Soner Ancın, “Müthiş bir iş başardık. Bu işi başarabilecek potansiyele sahip olduğumuzu biliyorduk. Gurur duyuyoruz. Şampiyonluğumuz Aydınlılara armağan olsun” dedi.
“BİZDE SADECE AYDIN SEVGİSİ VAR”
Bir ilki başardıklarını ve bu tür başarıların arkasının geleceğini kaydeden Aydınspor 1923 Kulüp Başkanı Hidayet Türen, “Şampiyon olan bu gençlerle ilerleyen yıllarda 1.lig’e çıkıp daha çok kupalar kaldırmak istiyoruz. Yeter ki Aydın halkı bize destek olsun. Biz buraları basamak olarak kullanmıyoruz. Aydınspor 1923’ten hiçbir menfaat beklentimiz yok. Bizde sadece Aydın sevgisi var. Bize bu duyguyu yaşatan genç futbolcu kardeşlerime teşekkür ediyorum. Bu gençlerimiz Aydınsporumuzun geleceğidir” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.