Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı için suç duyurusu!!!

Tarafsız araştırma şirketlerinin yaptığı anketlerden defalarca Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı olarak çıkan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nu yıpratma çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

Başkan Çerçioğlu; siyaset eskilerinin, mevcut siyasetçilerin, çıkar ve menfaatleri ters düşünce düşman olan gazetecilerin ve de ipleri başkalarının elinde olan gazetecilerin acımasız saldırılarına rağmen TÜRKİYE'nin EN BAŞARILI BELEDİYE BAŞKANI ünvanını hâlâ elinde bulunduruyor.. Halkçı Başkan Çerçioğlu'nun Türk halkının kendisine bahşettiği bu ünvanı uzun yıllar bırakmaya da niyeti yok görünüyor. 

Günlerdir üfürüyorlar... 

Neymiş efendim!

Başkan Çerçioğlu nezdinde Aydın BŞB'ye operasyon düzenlenecekmiş... 

Kim söylüyor? Bazı gazeteciler…

Kimden duymuşlar? Aydın Valisi Erol Ayyıldız'dan…

Ne dediysek çıkıyor.

Dedik ki, şer güçler Başkan Çerçioğlu hakkında gazetelerde çıkan haberlerle operasyon algısı yaratacaklar. Sonra da plân yürürlüğe girecek. Ama öncesinde çok korktukları Aydın halkının onayını almaları gerekiyordu. Bunu da ancak çok sevdikleri başkanlarını itibarsızlaştırarak yapabilirlerdi. Halkın gözünden düşmüş bir başkanın koltuktan indirilmesi çok kolay olacaktı. İki kez milletvekilliği, iki kez de belediye başkanlığı olmak üzere dört kez halk tarafından seçimle göreve getirilmiş bir belediye başkanına operasyon her babayiğidin harcı değildir. Bu güç Devlet bile olsa…

Neyse plânın ana hatlarına devam edelim. Malum gazeteler ve gazeteciler yayınlarında felaket tellallığı yapacaklar, Cumhuriyet Savcısına  suç duyurusunda bulunacaklar.

…Veeeee soruşturma başlatılacaktır. Akabilinde de soruşturmanın selameti açısından başkan görevden uzaklaştırılacaktır.

Senaryo, aynen dediğimiz gibi tıkır, tıkır işletilmeye çalışılıyor. 

Aydın Gündem isimli yalan ve iftira organının bugünkü yayınına bakın!

Birisi suç duyurusunda bulunuyor, savcıyı göreve çağırıyor. Sanırsınız ki, savcılar çalışmıyorlar, yan gelip yatıyorlar…

Diğeri de destekliyor ve kara bir tablo çiziyor.

Bu gazeteciler pasif kalınca da siyaset eskileri ve yenileri devreye giriyor.

Haşmet Aysan'ı, Mehmet Erdem'i, Sadık Atay'ı, Abdurrahman Öz'ü hep birlikte destek yapmaya başlıyorlar. 

Aydın halkı bu operasyonunu adını DARBE özlemi koydu. Devlet kademesinin, siyasi erkin ve de 4. güç olarak tabir edilen basının da yer aldığı bir yapılanmanın darbe özlemiyle karşı karşıyayız.

Türk halkı tarafından, Türkiye'nin en başarılı belediye başkanı ilân edilen Özlem Çerçioğlu'na neden operasyon düzenlensin ki!

CHP Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı'nın dediği gibi, Başkan Çerçioğlu'nun icraatları şeffaf ve ortada. Halkın Ekmeği, Halkın Eti, Halkın Otobüsü, Halkın AYBA'sı çok tuttu. Bu projeler tuttu tutmasına ama sözde siyaset erbabları yine iş başındalar. Bu halk düşmanları; halkın ekmeğine, halkın etine göz diktiler, halkın otobüsüne dil uzatıyorlar. AYBA'nın kapı, kapı halkın ayağına gitmesine, sağlık hizmeti götürmesine taktılar. Fakire, fukaraya, aça ve açıkta olana el uzatılmasına, Özlem Çerçioğlu'nun selamının götürülmesini kıskanıyorlar. Hasetliklerinden ve fesatlıklarından çatlıyorlar.

Başkan Çerçioğlu halk odaklı projeleriyle şimdiden rakiplerini silip, süpürdü. Bunu gören ve bilen rakipleri, 2019 yerel seçimleri için erken mesaiye başladılar. En yakın rakip AK Parti 2014 yerel seçimlerinde 100 bin oy fark yedi. 2015 genel seçimlerinde de hezimet yaşadılar. Özlem Çerçioğlu'nun partisi CHP milletvekili sayısını 3'ten 4'e çıkarırken, AK Parti 3'ten 2'ye geriledi. Şimdiden söylüyorum ve yazın bir kenara. Aydın halkı bu farkı 2019 yerel seçiminde ikiyle çarpacak. Rakipler çarptı ki, acımasızca ve ahlaksızca saldırıyorlar.

Aydın Gündem'de bir köşe yazısında FİLM KOPTU başlığı kullanılmış. Evet, FİLM KOPTU canım abiciğim. Ama sizin anladığınız ve istediğiniz şekilde değil. Benim yukarıdaki satırlarda ifade ettiğim gibi…

Halk desteğini yanına alan Türkiye'nin en başarılı Büyükşehir Beldiye Başkanı Çerçioğlu'na suç duyurusu!!! tutmaz. 

Felaket tellallığı algı politiası çabalarınız Aydın halkından itibar görmedi ve bundan sonra da görmeyecektir.

Türk halkının, Türkiye'nin en başarılı beldiye başkanı seçtiği Çerçioğlu'na yönelik suç duyurusu!!! haberleri prim yapmaz. Şehrimizin adı gibi aydın insanların yaşadığı Aydın'da kimse yalan rüzgarınıza kapılıp, oradan oraya savrulmaz. Hele, hele yan gelip yatmakla suçladığınız Cumhuriyet  Türkiyesi'nin savcılarını hiç etkilemez. Ancak ve ancak sizler; yarattığınız bu yalan denizinde boğulursunuz.

Önceki ve Sonraki Yazılar