Turnuvada yarı final heyecanı başlıyor

Turnuvada yarı final heyecanı başlıyor

Takımı elenmesine rağmen Jandarma Kriminal'den Deniz Arat 22 gol ile gol krallığındaki iddiasını sürdürüyor

Gerçek Gazetesi / İmdat GÜÇLÜ
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nce ilki bu yıl Söke'de düzenlenen Halı Saha Futbol Şampiyonası'nda çarşamba akşamı oynanan çeyrek final maçlarından sonra, yarı final maçları da bu akşam oynanırken, final maçları da pazartesi akşamı saat: 19.00'dan itibaren oynanacak.
Çarşamba akşamı oynanan Çeyrek Final maçlarında; Savuca Muhtarlığı ile Söke Elektrikçiler Odası karşılaşması normal süresinde 0-0 sona ereken, penaltılarda Elektrikçiler Odası 9-8 kazandı.
Sendika Gücü ile Karadenizliler Derneği karşılaşması normal süresince 3-3 bitince penaltılarla Söke Karadenizliler Derneği 7-5 kazandı. 
Söke Veteranlar ve Sağlıkspor karşılaşması da 1-1 bitince penaltılarla Söke Veteranlar 5-4 kazandı.
Esnaf Çizgispor, Memur Gücü'nü 5-0 yenerek yarı finale yükseldi.
Bu akşam oynanacak Yarı final maçlarında saat: 20.00'de Söke Elektrikçiler Odası ile Söke Karadenizliler Derneği karşı karşıya gelirlerken saat: 21.00'de ise; Söke Veteranlar ile Esnaf Çizgispor birbirlerine rakp olacaklar.
Pazartesi günü ise; saat 19.00'da cuma günü oynanan karşılaşmaların mağlupları üçüncülük, dördüncülük maçı yaparlarken, saat: 20.00'de ise; cuma gününün galip takımları birincilik ve ikincilik maçı yapacak, şampiyonada dereceye giren takımlara kupaları ile çeşitli hediyeler verilecek.
Şampiyonada gol krallığında ise ilginç bir durum söz konusu. Takımı elenmesine rağmen Jandarma Kriminal'den Deniz Arat 22 gol ile gol krallığındaki iddiasını sürdürürken, Arat'ı 18 golle Söke Karadenizliler Derneği'nden Bayram Tayyar takip ediyor. Bundan sonraki maçlarda Arat’ın performansı merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.