TUTUŞTUN DEĞİL Mİ?

Bir önceki dönem İktidar Partisi Söke İlçe Başkanı Abdullah Yeniusta'dan görevi devralan Fatih Gürer kankisi Abdullah Yeniusta FETÖ/PDY kapsamında tutuklanınca fena paniklemiş ve bir paylaşımda bulunmuş. 
Çünkü; gerçekler ortaya çıkacak, gizli bağlantılar tespit edilecek endişesiyle çok korkuyor. 
Abdullah Yeniusta hakkında; Söke Cumhuriyet Başsavcılığına ihbarda bulunmuş, FETÖ/PDY bağlantılarını belgeli ve yazılı olarak Söke Cumhuriyet Başsavcısı'na ve İçişleri Bakanlığı'na bildirmiştim. 
Yalan yazdığımı sananlar oldu!!! 
Fatih Gürer hakkında da sayısız ihbarda bulundum ama müracaat savcısı tarafından ifademe yazdırtamadım. Her defasında beni azarladı ve "Ne istiyorsun Fatih Gürer'den? Daha kaç kez karşımıza Fatih Gürer için çıkacaksın?" dedi. 
Ama hiç yılmadım ve aynı savcı beni üç kez tutuklanmam için mahkemeye sevk etse de mücadelemi sürdürdüm. 
Bu yönde de, İçişleri Bakanlığı'na bilgilendirmede bulundum. 
Fatih Gürer beni gizli FETÖ'cülükle suçladı. Tutuklanmam için beni Söke Müracaat Savcılığı'na şikayet etti. Bir şeyi gözden kaçırdı. Ben 6 yıldır Gülen Cemaatinin mağduruydum ve yalnız mücadele ediyordum. 17/25 Aralık 2013 tarihi itibariyle de yani Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın bu cemaati terör örgütü ilan ettiği andan itibaren de FETÖ/PDY ile ilgili yetkili mercilere hem de Ankara nezdinde bilgi aktarmaya başladım. 
Şimdi isterseniz, beni gizli FETÖ'cülükle suçlayan Fatih Gürer kimdir çok kısaca ve öz bir şekilde bakalım!
Avukatlık mesleğine adım atarken kimin yanında staj gördü?
ABDULLAH YENİUSTA... 
Staj süresi bitince kimin yanında bir süre ortaklık yaptı?
ABDULLAH YENİUSTA...
Fatih Gürer siyasetin "S"sini bilmezken, onu siyasete kim hazırladı?
ABDULLAH YENİUSTA...
Abdullah Yeniusta İktidar Partisi Söke İlçe Başkanıyken kimi siyasete taşıdı ve yardımcısı yaptı?
FATİH GÜRER...
Abdullah Yeniusta kimin ustası (staj), iş ortağı, hocası (siyaset), abisi, hamisiydi?
FATİH GÜRER'...
Abdullah Yeniusta İktidar Partisi Söke İlçe Başkanıyken, dönemin İktidar Partisi Genel Başkanı şimdiki İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu tarafından Ankara'da huzurdan kovulduğunda neredeyse kalp krizi geçirecekti ve koluna girip, sandalyeye oturtan ve kravatını gevşetenlerin başında kim geliyordu?
FATİH GÜRER...
FETÖ/PDY firarisi Şahin İlgi'nin, Abdullah Yeniusta'nın İktidar Partisi Söke İlçe Başkanı olmasında çok büyük etkisi olmuştur. Abdullah Yeniusta'da oluşturulan yönetime, Şahin İlgi'nin başkanı olduğu ve terör yapılanması olduğu için kapatılan Söke İşadamları Derneği (SİDER)'den çok sayıda üye almıştır. Bu rakam yedeklerle birlikte 30 kişiyi bulmaktadır. 
Yine Abdullah Yeniusta, ayağından rahatsız ve evinde istirahatteyken, kendisine paralel yapı tarafından üst düzey ziyaret gerçekleştirilmişti. Ziyarette Şahin İlgi başta olmak üzere, FETÖ'nün Söke İmamı Nebi Harta, paralel yapıyı Söke'ye ilk getiren kişi olan İktidar Partisi Söke eski İlçe Başkanlarından Mehmet Uyguntuzel ve ismi şimdilik bende gizli İktidar Partisi Yöneticilerinden biri vardı. 
Bu ziyaret sonrasında kim İktidar Partisi Söke İlçe Başkanı oldu?
ABDULLAH YENİUSTA...
Paralel yapı bağlantısı nedeniyle Süleyman Soylu tarafından Abdullah Yeniusta aforoz edilince yerine kim İktidar Partisi Söke İlçe Başkanı olarak seçildi?
FATİH GÜRER... 
Adaylığın için Söke sınırları dışındaki ilk görüşmede yoktum ama ikinci ve büyük toplantıya çağırıldım. Görevi sana bırakmaktan dolayı mutlu, mesut olan kimdi?
ABDULLAH YENİUSTA...
Diğer mesut olan kimdi?
ŞAHİN İLGİ...
Bunu nereden biliyoruz?
Asil ve yedek yönetimdeki onlarca SİDER'ciden. 
O SİDER'cilerden biri (H.Y.) asil yönetimdeydi ve şimdi tutuklu. 
Asil yöneticilerden birinin oğlu (M.K.) SİDER'den tutuklu. 
Yöneticilerden birinin ağabeyi (A.B.) SİDER'in beyni ve kasası olduğu için tutuklu. 
Mevcut yöneticilerinden biri de (R.D.) adli kontrol şartıyla serbest ve hâlâ şimdi bile yönetim kurulu üyen. 
Yönetimindeki SİDER ve FETÖ/PDY şüphesiyle yargılanan bir ismi hâlâ istifa ettirmeyen kim?
FATİH GÜRER...
Abdullah Yeniusta hakkında, FETÖ/PDY bağlantısı olduğunu yazdığım için bana dava açan kim?
FATİH GÜRER...
Terör Örgütü'nün Ege Bölgesi lideri konumundaki Şahin İlgi hakkında yaptığım haberlerimi sahte belge ile çürütmeye çalışan kim?
FATİH GÜRER'in başkanı olduğu İktidar Partisi Söke İlçe Yönetimi...
Bir Yöneticinin asılsız belgelerle savunmaya çalıştığı Şahin İlgi konusunda, "kamuoyuna açıklama yapmalısınız!" çağrısında bulunduğum halde sessizliğe bürünen kim?
FATİH GÜRER...
Bu konudaki ihbarım, İçişleri Bakanlığınca; "ACİL KODLU" notuyla işleme alınmıştır. 
Bana ve eşime kumpas kurulmaya, Abdullah Yeniusta'yı aklamaya çalışılırken, geçimini sağlamak için Ak Parti Söke eski İlçe Başkanı Ali Yağdöken'in yanında çalışan bir emekçiyi şahit gösteren ve 01/12/2016 tarihli dilekçe ile tanık olarak dinlenmesini isteyen kim?
FATİH GÜRER...
Güya; Abdullah Yeniusta hakkındaki FETÖ/PDY bağlantılarını gösterir yazılarım iftiraymış ve bana bu yazıları Metin Yavuz ve Tamer Makaraç yazdırıyormuş. 
Bu durumdan ne anlaşılıyor?
FATİH GÜRER; abisi, hamisi, stajyeri ve iş ortağı olduğu, siyaseten ustası ABDULLAH YENİUSTA'nın FETÖ/PDY bağlantısını gizlemek için son dakikaya kadar adeta yırtınmış. 
Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan ne demişti?
"BU TERÖR ÖRGÜTÜYLE VE MENSUPLARIYLA KARDEŞİNİZ BİLE OLSA BAĞINIZI KESİN. SONRA, BANA GELİP AĞLAMAYIN!"
Bu açıklamadan iki gün sonra 01/12/2016 tarihinde bir emekçinin tanık olarak dinlenmesi için yani Abdullah Yeniusta'yı aklamak için ek dilekçe veren kim?
FATİH GÜRER...
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Fetullahçı Terör Örgütü'nün okullarından ayrılın!" talimatı verdiği halde, Abdullah Yeniusta çocuğunu örgütün okulundan almamış ve okutmaya devam etmiştir. Buna rağmen, tutuklandığı güne kadar Abdullah Yeniusta'nın yanında yer alan kimdir?
FATİH GÜRER...
Paralel yapı bağlantısı nedeniyle Ak Parti İl Yönetiminden atılan kimdi?
ABDULLAH YENİUSTA...
Abdullah Yeniusta göz altına alınmadan bir saat önce ve de bir yönetici ile birlikte kimin avukatlık bürosundaydı?
FATİH GÜRER...
Fatih Gürer; savcılık makamından telefon görüşmesi kayıtlarımın dökümünü ve sms'lerimi hatta banka hesap hareketlerimin tespitini istemiştir.
Arkasından Abdullah Yeniusta'nın da savcılık makamından telefon görüşmesi kayıtlarımın dökümünü ve sms'lerimi hatta banka hesap hareketlerimin tespitini istemiştir.
Fikirleri de zikirleri de bir olan halef ve selef iki insan profiliyle karşı karşıyayız.
Şahsıma yönelik iftira içerikli şikayet dosyaları bile müracaat savcısı tarafından birleştirilerek soruşturması yürütülen iki kişiden bahsediyoruz. 
Ha Fatih YENİUSTA, ha Abdullah GÜRER yok aslında birbirlerinden farkları.
Not: Cumhuriyet Başsavcılığı'na yayın yoluyla soru sorman beni çok şaşırttı. Sorunun cevabı; Kumpas ve iftiraların sonucunda tutuklanmam talebiyle mahkemeye sevk edildim ve yargılanıyorum şeklindedir. Süreç işliyor ve siz artık yayın yoluyla Cumhuriyet Savcılığı'na sorma gereği mi duyuyorsunuz?
Çok şaşırdım. 
Geldiğimiz noktaya bakar mısınız?!
Akıbetime gelince!
Hukuk ne derse odur.
Müracaat savcılığına sizinle ilgili ilk kez ama YAZILI ŞİKAYET DİLEKÇESİ İLE başvuruda bulunacağım. Çünkü; artık eşitiz. Abdullah Yeniusta ile bağlantın nedeniyle sizin de benim de müracaatım eşit.

Önceki ve Sonraki Yazılar