TYSD Didim şubesi yüzleri güldürdü

TYSD Didim şubesi yüzleri güldürdü

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Didim Şubesi Şubat ve Mart ayı içerisinde gerçekleştirdikleri sosyal yardımlaşma etkinliği kapsamında İlçedeki tüm Okullara ve ihtiyaç sahibi ailelere 20 bin parça sıfır giysi yardımında bulundu.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Didim Şubesi Kış aylarında Okul öğrencilerine yardımda bulunmak amacıyla gerçekleştirdiği sosyal yardım çalışmaları kapsamında 20 bin parça sıfır giysi dağıtıldı. TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan’ın girişimleri ile LCW firmasının bağışladığı sıfır giysiler tır’la Didim’e getirilirken, 17 Şubat 2015 tarihinde başlayan, daha sonra da mahallelerdeki okullara da koliler halinde gönderilen giysiler okul öğrencileri ile İhtiyaç sahibi ailelere tek tek dağıtıldı.
TYSD Didim Şube Başkanı Deniz Baylan dönem dönem bu tür sosyal yardımları Şubat ve Mart ayı içerisinde de gerçekleştirdiklerini belirterek, “Düzenlenen çalışmada hiçbir kamu kurum kuruluş, kişilerin, siyasi partilerin, derneklerin konuyla alakası yoktur. Bu noktada bizler LCW firmasının katkılarıyla bu çalışmayı gerçekleştirdik. LCW firmasına da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

 

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.