UÇAK TEKSTİL'DEN ORGANİK SALDIRI

UÇAK TEKSTİL'DEN ORGANİK SALDIRI

AK Parti Aydın Milletvekili Mustafa Savaş’ın Söke’ye yaptığı ziyarette rezalete imza atıldı.

Söke Organize Sanayi Bölgesinde bazı fabrikaları ziyaret eden Mustafa Savaş, AK Parti Söke İlçe Yönetimi ve basın mensuplarıyla birlikte Uçak Tekstil’e yaptığı ziyarette Maraton TV sahibi Erol Özhavutçu ve kameraman Kazım Acer önce hakarete uğradılar sonra da tartaklama girişiminde bulunuldu. 

Söke Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Süleyman Yörük’ün müdahale ettiği olay tepkiyle karşılandı. Firma sahibinin oğlu ve koruma görevlisi olduğu sanılan kişilerin sözlü sataşması ve yaka paça fabrika dışına atma girişimi sonrası ortam gerildi. 

Gazeteci Erol Özhavutçu bir süredir yaptığı yayınlarda Uçak Tekstil ile Söke Tariş Pamuk Kooperatifi’nin Organik Pamuk Desteği Sahteciliği yaptığı yönündeki iddiaları konu ediyordu. Bu nedenle kısa bir süre önce Uçak Tekstil sahibi Yaşar Uçak tarafından telefon açılarak hakaret edilmişti.

Organik Pamuk Desteği Sahteciliği iddiaları nedeniyle rahatsız olan fabrika sahipleri Milletvekilinin gözünün önünde saygısızlığa imza atmış olmaları şaşkınlık yarattı. AK Parti Söke İlçe Yönetiminin ve de Mustafa Savaş’ın misafiri basın mensuplarına yönelik darp girişimi “Vekile ve Yönetim Kurulu Üyelerine rağmen böyle bir terbiyesizliğe nasıl cesaret edildi?” sorusunu tartışmaya açtı.

Erol Özhavutçu sabah televizyon programında organik pamuk desteği primi sahteciliği iddialarıyla ilgili soru soracağını belirtmişti. Bu yönde soru sormasını engellenmek için saygısızca yaklaşım sergilendiği tahmin ediliyor.

whatsapp-image-2021-09-15-at-18.13.29-(1)-001.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.