“Ücretsiz ulaşım yok, zam var!”

“Ücretsiz ulaşım yok, zam var!”

“Ücretsiz ulaşım yok, zam var!”

Gerçek Gazetesi
Murat TAN
Ücretsiz ulaşımdan yararlanma hakkına sahip olmasına rağmen kendisinden para alınan Sökeli vatandaş, S.S. Söke Şehiriçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi minibüsü şoförlerine ateş püskürdü.
76 yaşındaki Birol Elibol adlı vatandaş, Söke şehiriçi minibüslerindeki bazı şoförler tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşlar için sağlanan ücretsiz ulaşımın kanunlaşmasına rağmen para alındığını belirtti.
“CAMLARA ASILARAK
TEBLİĞ EDİLSİN”
Kendisine S.S. Söke Şehiriçi Karayolu Yolcu Taşıma Kooperatifi minibüslerindeki bir şoför tarafından 65 yaş ve üstü vatandaşlar için geçtiğimiz aylarda resmi gazetede yayınlanarak uygulamaya konan ücretsiz ulaşımın mümkün olmadığının söylendiğini ve 1.5 TL olan şehiriçi ulaşım için de 2 TL alındığını belirten Elibol, “Ücretsiz diye bindik, zamlı tarifeden yolculuk yaptık. Ücretsiz ulaşım yok, zam var. Eğer ücretsiz ulaşım uygulaması varsa camlara yapıştırılarak tebliğ edilsin. Eğer yoksa ücretsiz ulaşımın olmadığı da camlara asılarak bize bildirilsin. Rencide edilircesine bir takım tutumlara maruz kalan insanlarımız var” diye konuştu.
“PARA ALANLARA
İŞLEM YAPILACAK”
Öte yandan konuya ilişkin açıklamada bulunan Söke Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Karakaş, herhangi bir zammın gündemde olmadığını, bu tür durumlara maruz kalan vatandaşların söz konusu şoförlerin isminin veya plakasının Söke Belediyesi yetkililerine bildirilmesi halinde acilen işlem yapılacağını belirtti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.