Uçuşan notalar

Uçuşan notalar

KUŞADASI’NDA ÖZEL NACİ AKDOĞAN OKULU’NDAN MÜZİK DİNLETİSİ

Gerçek Gazetesi
Özel Ü. Naci Akdoğan İlköğretim Okulu ve Anadolu Lisesi öğrencileri dönem boyunca müzik öğretmeni Berna Ünsal"dan aldıkları enstrüman eğitimlerini “Uçuşan Notalar ” adlı bir gösteri ile sergiledi.
Sunuculuğunu Kuşadası Özel Naci Akdoğan Lisesi Edebiyat öğretmeni Emel Birincioğlu"nun yaptığı müzik dinletisi, veliler ve davetlilerin katılımıyla Korumar Otel"de gerçekleştirildi. Piyano, keman, akordeon ve yan flüt ile birleşen ezgilerde Mozart"tan Beethoven"a, başta Türk ezgileri olmak üzere, Alman Ezgilerinden, İsrail Ezgilerine uçuşan notalarla tam bir müzik ziyafeti yaşattılar. Müzik dinletisi, okul marşının söylenmesi ile son buldu.
Dinleti sonunda etkinliğe katılan veliler ve öğretmenlere teşekkür eden Özel Naci Akdoğan Okullara Kurucu Temsilcisi Cengiz Eğriboz, “Öğrencilerimizin bilgili, azimli, geleceği sağlam bireyler olmalarını istememizin yanı sıra sosyal ve kültürel etkinliklerde de yetenekli ve kendine güvenir olmalarını istiyoruz. Bunun için; elimizden gelen her türlü imkânı onlara sunuyoruz. Her geçen gün geliştirdiğimiz olanaklarımızla öğrencilerimizi destekliyoruz. Bizlerden desteklerini esirgemeyen ve etkinliklerimizde bizleri yalnız bırakmayan siz değerli velilerimize çalışma arkadaşlarım adına da teşekkür ederim” dedi. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.