Ulaş'ın tatil anlayışı herkesin takdirini kazanıyor

Ulaş'ın tatil anlayışı herkesin takdirini kazanıyor

Türkiye’nin dört bir yanından insanlar tatil yapmak için turizm beldelerine akın ederken, Kuşadası’nda yaşayan Ulaş, hem çalışıp hem tatil yapıyor.

Öğretmeninin tavsiyeleri doğrultusunda yaz tatilini hem çalışıp hem tatil yaparak değerlendiren Ulaş Almaz, bir çok kişinin ‘Yat, ye, iç, eğlen’ olarak algıladığı tatil anlayışına karşı olduğunu söyledi. Belkent Ortaokulu’nda öğrenim gördüğünü ve öğretmenlerinin tavsiyeleri ve yaşadıkları karşısında hayata bakış açısının değiştiğini ifade eden Ulaş Almaz, “Okul yıllarında güllük gülistanlık bir ortamda yaşayıp, bir eli yağda diğer eli balda hayat süren pek çok büyüğümün iyi bir okuldan mezun olduktan sonra diplomalı işsiz olmasını üzülerek görüyorum. Bu nedenle benim tatil anlayışım farklılaştı. Ben hem çalışıp hem tatil yapıyorum. Bir yandan meslek öğrenip diğer yandan da kendi ayaklarım üzerinde durmasını öğreniyorum. Çalıştığım için mutluyum. Tüm arkadaşlarımın da yaz tatilini iyi değerlendirip bir meslek öğrenmesini tavsiye ediyorum diye konuştu.
Kuşadası’nda çaycılık yapan ve girip çıktığı pek çok mekanın adeta maskotu haline gelen Ulaş Almaz, hedefinin işletme ya da halkla ilişkiler olduğunu bir yandan da şimdiden gelecekteki mesleğinin stajını yaptığını söyledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.