Ülkücüler Mehmetçiğe destek için sınırda

Ülkücüler Mehmetçiğe destek için sınırda

Mehmetçiğe destek vermek amacıyla sınıra giden Aydınlı ülkücüler Hatay’da kurban kesip dua ettiler.

Mehmetçiğe moral vermek ve her zaman asker olmaya hazır olduklarını belirten ülkücüler Reyhanlı’daki taziye evine de gidip şehitlerin ruhuna Fatiha okudular.

 

Asker bir milletin şu anda silah altında olan asker evlatlarına moral vermek ve her zaman yanlarında olduklarını belirtmek için Hatay’a sınır boyuna gittiklerini belirten İncirliova Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Sultan Mehmet Yıldızdoğan, Zeytin Dalı Harekatı’nı sonuna kadar desteklediklerini söyledi.

 

Yaklaşık 2 haftadır devam eden Zeytin Dalı Harekatı’nın Mehmetçiğin şanlı tarihine yakışır bir şekilde devam ettiğini belirten İncirliova Ülkü Ocakları Başkanı Fatih Sultan Mehmet Yıldızdoğan, “Askerimize morla, şehitlerimize de dua için Hatay’a gittik. Programımız kapsamında Reyhanlı’daki taziye evine ziyaret ettik. Harekatın sınırlarımızın güvenliğini sağlayacağına inanıyoruz. Ülkücüler olarak her zaman askerimizin yanın dayız ve asker olmaya hazırız. Duamız vatanımızın birliği ve dirliği için. Allah şanlı ordumuzu her zaman muzaffer eylesin” diye konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.