Ulusal Egemenlik Badminton Kupası sahiplerini buldu

Ulusal Egemenlik Badminton Kupası sahiplerini buldu

Ulusal Egemenlik Badminton Kupası sahiplerini buldu


Gerçek Gazetesi
Aydın"da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen Ulusal Egemenlik Badminton Kupası yarışmalarında dereceye giren sporcular ödüllendirildi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Ulusal Egemenlik Badminton Kupası yarışmaları Atatürk Spor Salonu"nda oynanan müsabakalarla sonuçlandı. Müsabakalar 2000-2001 ve 2002-2003 olmak üzere iki kategoride ve toplam 40 sporcunun katılımıyla gerçekleşti.
Renkli görüntülere sahne olan müsabakalar sonucunda; 2000-2001 Tek Kızlarda Melisa Camuz birinci, Hatice Nesibe Güler ikinci ve Melisa Atalay ile Feyzanur Kırlıoğlu da üçüncü oldular. Tek Erkeklerde Ahmet Bayındır birinci, Zekai Furkan Ziyan ikinci ve Yusuf Bakır ile Caner Bakır da üçüncülüğü paylaştı. 2000-2001 Karışık Çiftlerde Ahmet Bayındır- Melisa Atalay çiftçi birinci, Hatice Nesibe Güler-Zekai Furkan Ziyan çiftçi ise ikinci oldu.
2002-2003 Tek Kızlarda Beyzanur Bağçe birinci, İrem Umurkan ikinci ve Ebru Keçeci ile Nisanur Başaran üçüncü oldular. 2002-2003 Tek Erkeklerde İsmail Şartepe birinci, Mustafa Enes Karataş ikinci ve Umut Çakar ile Yiğit Karagöz üçüncü oldular. 2002-2003 Karışık Çiftler ise İsmail Şarteke-Ebru Keçeci çifti birinciliği, Umut Çakar-Beyzanur Bağça çifti ikinciliği ve Hayrettin Gügücü-Edanur Tokak ile Mustafa Enes Karataş-İrem Umurkan çiftleri ise üçüncülüğü elde ettiler. (iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.