Umurlu’dan Büyükbaşkan Çerçioğlu’na teşekkür var…

Umurlu’dan Büyükbaşkan Çerçioğlu’na teşekkür var…

Umurlu’dan Büyükbaşkan Çerçioğlu’na teşekkür var…

YILMAZ ÖLMEZ-ÖZEL HABER

Umurlu’da son Belde belediye Başkanı Rıza Posacı festival, resmi tören ve Pazar tezgâhlarının kurulduğu Belediye Meydanını düzenlemek için proje hazırladı, çalışmalar nedeniyle pazarcı esnafı aylarca tezgâh açamadı. Yerel seçimlerin ardından meydan düzenlemesi tamamlanmasına rağmen bazı esnaflar meydanda pazar kurulmasına karşı çıkınca, pazarcı esnafı ayağa kalktı, sorunun çözümü için Aydın Büyükşehir belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu Umurlu’ya geldi, pazarcı esnafını dinledi.

Ürettikleri ürünleri yerel pazarda satma olanağı bulan pazarcı esnafının çoğunlukta olması, Çerçioğlu’nu da ikna etti, pazar alanında yeni çalışma başlatıldı. Yaklaşık 1 yıldır meydanda tezgâh açamayan üretici pazarcılar tekrar meydana kavuşurlarken, bizzat Umurlu’ya gelerek sorunlarını dinleyip çözüme ulaştıran Topuklu Efe Çerçioğlu’na Ege Haber aracılığı ile teşekkür ettiler, Efeler halkını da Umurlu mahallesine alışverişe davet ettiler.umurludan-tesekkur2-(2).jpg

Pazarcı esnafı meydan için yeni proje geliştirip hayata geçiren son belediye Başkanı Rıza Posacı’ya da teşekkür ettiler.

umurludan-tesekkur1-(2).jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.