Ünilig voleybol grup müsabakaları başlıyor

Ünilig voleybol grup müsabakaları başlıyor

ÜNİLİG 2015-2016 sezonu Voleybol Grup Müsabakaları, 08-10 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak Aydın’ın Efeler ilçesinde yapılacak.

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından üniversite sporlarına yeni bir heyecan katmak ve spor kültürünün yaygınlaşması adına 2015 - 2016 sezonu ÜNİLİG Voleybol grup müsabakaları başlıyor. 2015-2016 Sezonu ÜNİLİG voleybol müsabakaları 08-09-10 Aralık 2015 tarihlerinde yapılacak.
Müsabakalar Erkeklerde: Aydın, Afyonkarahisar, Ankara, Bingöl, İstanbul, Malatya, Nevşehir, Niğde, Sinop ve Trabzon ile Kadınlarda: Aydın, Afyonkarahisar, Bingöl, Düzce, İstanbul, Niğde, Sinop ve Trabzon illerinde oynanacak. 08 - 10 Aralık 2015 tarihleri arasında yapılacak olan Ünilig Voleybol Grup Müsabakalarda Efeler ilçesi Atatürk Spor Salonu’nda yapılacak.
Aydın’a gelen erkekler kategorisinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Antalya Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi ve Denizli Pamukkale Üniversitesi çekilecek fikstürün ardından müsabaka yapacak. Aydın’a gelen kadınlar kategorisinde Manisa Celal Bayar Üniversitesi, İzmir Yaşar Üniversitesi, Ege Üniversitesi ve Denizli Pamukkale Üniversitesi çekilecek fikstürün ardından müsabaka yapacak.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.