Üniversiteli kurbanlıklar pazara çıktı

Üniversiteli kurbanlıklar pazara çıktı

Üniversiteli kurbanlıklar pazara çıktı

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Veteriner Fakültesi, yaklaşan Kurban Bayramı öncesi tamamen doğal ortamda yetişen kurbanlıkların satışına başladı.
17 Ağustos 2016 tarihinde başlayan satışlarda son tarih 9 Eylül 2016 belirlenirken; KDV dâhil kilo satış bedeli dişi canlı hayvan için (Kg/15 TL), erkek canlı hayvan (Kg/17 TL) olacak.
Kurbanlıklar tamamen doğal çayır ve mera ortamında yetişti
ADÜ Veteriner Fakültesi bünyesinde bir yılı aşkın süredir, tamamen doğal çayır ve mera ortamında, yemlerine sentetik herhangi bir katkı olmaksızın beslenen ve tüm sağlık kontrolleri Fakülte bünyesindeki akademik personel tarafından yapılan kurbanlıklar, yaklaşan kurban bayramı ile birlikte Aydın halkının tercihine sunuldu. Satın almak için fakülte idari birimleri ile irtibat kurularak, kurbanlıklar doğal ortamlarında görebilecek. Tercih edilmesi halinde kendi isimlerine istedikleri hayvan veya hayvanları alıcılar ayırtabilecek.
Dişi canlı hayvan (Kg/15 TL), Erkek canlı hayvan (Kg/17 TL) olarak belirlendi
Veteriner Fakültesinden yapılan açıklamada; “Kurbanlık almak isteyenler hayvanların kulak numarası üzerinden Fakültemiz Döner Sermaye mutemetliğine 100 TL yatırarak kurbanlığını ayırtabilir. Ayrılan kurbanlıkları almaya gelmeyen müşterilerin ödedikleri 100 TL kaparoları iade edilmez. Listede 9 Ağustos 2016 tarihli ağırlıkları verilen kurbanlıkların bedeli, ödemenin yapılacağı gün tekrar tartılarak değişen ağırlığa göre yeniden tespit edilecektir. Ayrılan hayvanların kalan bedelleri ise en geç 9 Eylül 2016 tarihine kadar Veteriner Fakültesi Döner Sermaye Veznesine yatırılması gerekir. Bu tarihe kadar bedeli yatırılmayan kurbanlıklar için satın almaktan vazgeçmiş sayılacağından kaparoları iade edilmeyecektir. Kurbanları ayırmak isteyenler 0 256 247 07 00 / 360 dan Şube Müdürü Yahya Özdemir ile iletişime geçmesi gerekir. KDV dahil kilo satış bedeli; Dişi canlı hayvan (Kg/15 TL), Erkek canlı hayvan (Kg/17 TL) olarak belirlenmiştir” İfadelerine yer verildi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.