ÜNİVERSİTELİLERDEN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

ÜNİVERSİTELİLERDEN ÇERÇİOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Başkan Çerçioğlu, üniversite öğrencileri ile yeni belediye otobüsüne binerek şehir turu yaptı.

Gerçek Gazetes / Gülsüm TUNA
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir içi ve ilçeler arasında seferlere başlayan 65 yeni belediye otobüsü Aydınlılar tarafından büyük beğeni topladı. Sosyal belediyecilik anlayışıyla seferlere başlayan belediye otobüsleri özellikle öğrenciler tarafından büyük beğeni topladı, yoğun ilgi gördü.
 Her zaman Aydın halkıyla iç içe yaşayarak hizmet verdiğini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, üniversite öğrencileri ile birlikte yeni belediye otobüsüne binerek şehir turu yaptı. Büyükşehir Belediyesi önünden Adnan Menderes Üniversitesi güzergahına doğru giden belediye otobüsüne binen Başkan Çerçioğlu öğrencilerin alkışlarıyla ve yoğun ilgisiyle karşılaştı.
Üniversite öğrencilerinin tıka basa doldurduğu otobüste Başkan Çerçioğlu, öğrencilerle bol bol sohbet etti. Yeni hizmete giren belediye otobüsleri hakkında öğrencilerin fikirlerini alan Başkan
Çerçioğlu’na öğrenciler, “Başkanım bizi çok mutlu ettiniz. Bu final sınavları haftasında bize çok güzel bir final hediyesi oldu” şeklinde konuştular. Şehir içinde ulaşımda çok büyük yoğunluk ve sıkıntılar yaşadıklarını belirten öğrenciler, bu sorunlarını çözüme kavuşturan Başkan Çerçioğlu’na çok teşekkür ettiler.
Adnan Menderes Üniversitesi durağından Aydın Merkeze kadar da öğrencilerle birlikte Belediye otobüsüyle gelen Başkan Çerçioğlu, Aydınlıların ve öğrencilerin yeni otobüsleri çok sevdiğini belirterek “Bizler Aydınlılara modern ulaşım kolaylığı saylayacağımızın sözünü vermiştik. Verdiğimiz sözleri tek tek yerine getiriyoruz. Sosyal belediyecilik anlayışıyla 65 adet otobüsümüz seferlere başladı. Üniversite öğrencileri bizim için çok değerli. Bu yüzden bu güzergahta onlarla sohbet ederek şehir turu yapmak istedim. Öğrencilerimizin hepsi Aydın halkı gibi yeni otobüslerimizden çok memnun.
Vatandaşlarımızın, öğrencilerimizin isteği doğrultusunda hizmet vermeye devam edeceğiz” dedi.
HALK OTOBÜSLERİ İLÇELERE DE  SEFERLERE BAŞLADI
Dün sabahtan itibaren Söke yönüne de seferler başladı. Söke güzergahına bir hat Aydın, Çakmar, Koçarlı Bağarası, Söke Didim olarak çalışırken diğer hat da Aydın, İncirliova, Germencik, Ortaklar, Söke, Kuşadası olarak çalışacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.