Ünlü Moda Programının Yarışmacısı ‘fuhuş’tan Tutuklandı

Ünlü Moda Programının Yarışmacısı ‘fuhuş’tan Tutuklandı

Ulusal bir televizyonda moda programına katılan Rus uyruklu Türk yarışmacı M.L., Adana’da ‘fuhşa yer temin etmek ve aracılık yapmak’ suçundan tutuklandı.

 

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Ahlak Büro Amirliği ekipleri, Rus asıllı Türk vatandaşı M.L.'nin (40)Gürcistan uyruklu Natalia D. (37), Ekaterine V. (45) Mzisa O. (28) ve Olesea C.'ye (33) otellerde fuhuş yaptırdığı ihbarını alınca harekete geçti.

Cumhuriyet Savcılığı'ndan gerekli izinleri alan ekipler, M.L.'nin Gürcistan uyruklu kadınları telefonla müşteri bulduktan sonra iki Türk taksici ile istenilen otellere göndererek fuhuş yaptırdığını belirledi. Bunun üzerine M.L.'nin yine kızları fuhşa gönderdiği sırada otele baskın yapıldı. Baskında fuhuş yapan kadınlar ve M.L. gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Gürcistan uyruklu genç kadınlar fuhuş yaptıklarını kabul ettiler. Ayrıca fuhuş yapmaya gelen 40 erkek de 400 ile bin lira arasında değişen ücretlerle bu kadınlarla fuhuş yaptığını kabul etti. Ancak M.L. ifadesinde, “Ben dans öğretmeniyim. Bu kızlara otellerde kurs veriyorum. Bu kızları daha sonra da İstanbul'a gönderip film yıldızı yapıyorum. Şu an en az 25 tane benim kurs verdiğim kız İstanbul'da dizilerde, filmlerde rol alıyor. Ben fuhuş yaptırmıyorum” dediği öğrenildi.

M.L.'nin yaklaşık 3 yıl önce sunuculuğunu Özge Ulusoy'un, jüri üyeliğini ise İvana Sert, Hakan Akkaya ve Uğurkan Erez'in yaptığı moda programına yarışmacı olarak katıldığı ortaya çıktı. M.L., emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.