ÜNLÜ OTELE HACİZ İŞLEMİ

ÜNLÜ OTELE HACİZ İŞLEMİ

Türkiye'nin en ünlü tatil mekanları arasında yer alan Didim...

Fadıl Akgündüz'ün  Otel'e giden müşteriler hayal kırıklığı yaşadı. Giriş kattan başlayan haciz işlemi üst katlara kadar devam edeceği öğrenildi. Alt katlardaki eşyaları alınan müşteriler ortada kalırken üst katta kalan müşteriler ise odalarındaki eşyaların alınmasından endişeli. Haciz memurlarına kendilerinin durumunun ne olacağını soran tatilciler, otel yönetimine yönlendiriliyor. Ancak otel yönetimi de açıklama yapmıyor.

MALDİVLER PROJESİNDE 60 BİN KİŞİ DOLANDIRILDI

'Maldivlerde erkek kadın ayrı tatil projesi' sloganı ile 60 bin kişiden para toplayan Fadıl Akgündüz'ün proje için ödeme yapmadığı ortaya çıkmıştı. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı, Caprice Gold Maldivler reklamlarından dolayı Akgündüz'e 50 bin lira cezası kesmişti.

OCAK AYINDA 300 ÇALIŞAN İŞTEN ATILMIŞTI

Mali krizdeki Akgündüz'ün Didim'deki Caprice Otel'de, Ocak ayında 300'e yakın otel çalışanını tazminat ödemeden işten çıkardığı ortaya çıkmıştı. İşçiler, olayı yargıya taşırken dava açan ve ismini vermek istemeyen bir işçi, "Bize başka bir seçenek bırakmadı. Bunca zamandır yaşanan hukuksuzlukların incelenmesi ve kıdem tazminatlarımızı almak için davalarımızı açtık. Fadıl Akgündüz'e karşı direnişimiz devam edecek." demişti.

CEZA KORKUSUYLA ŞİRKETLERİ DEVRETTİ

Caprice Gold Otel projesi ile 1 milyar liralık cezadan ve mağdurların açacağı davalardan korkan Akgündüz'ün, 258 milyon lira değerindeki Caprice Didim Otel ile 52 villa veMilas'taki 300 milyon liralık 119 dönüm arsayı yeğeninin şirketine devrettiği ortaya çıkmıştı.

MAĞDURLAR DERNEK KURDU

Caprice Yatırımcıları Derneği (CYD) üyeleri, vaat ettiği projelerle binlerce kişiyi dolandıranFadıl Akgündüz hakkında suç duyurusunda bulundu. Dernek başkanı Doğan Bakırcı, Akgündüz'ün, hiçbir projesini tamamlamamasına ve on binlerce kişiyi dolandırılmasına rağmen hala yeni projelerle ortaya çıkıp insanlardan para topladığını belirtmişti. Bakırcı, Akgündüz'ün projelerine kanmamaları konusunda vatandaşları uyarmıştı.

7 HAZİRAN SEÇİMLERİNDE DE VAATLERDE BULUNDU

25. dönem milletvekili seçimlerinde Siirt'ten bağımsız aday olan Mehmet Fadıl Akgündüz, seçim kampanyasında yine vaatlerde bulunmuştu. Akgündüz, her aileden en az bir kişiye iş, 48 bin kişiye yan sektörde çalıştırma garantisi vermişti. Daha da illeri giden Akgündüz otomobil üretip, bu otomobilden Siirtlilere maliyetine vereceğini, ayrıca Capris Gold'da yarı fiyatına konaklayacağını söylemişti. Seçimlerde büyük hayal kırıklığı yaşayan Akgündüz sadece 209 oy aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.