"USLU GÜNDEMDE KALABİLMEK İÇİN TALİMAT ALMIŞ"

"USLU GÜNDEMDE KALABİLMEK İÇİN TALİMAT ALMIŞ"

Baydar, "Zeynep Karahan Uslu’ya gündeme gelebilmek için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Hanım ile uğraşırsan gündeme gelebilirsin demişler" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, AK Parti Aydın Milletvekili Adayı Zeynep Karahan Usluyu eleştirdi.  

Baydar, "Seyyar Milletvekili Adayı olarak Aydın’da AKP  Genel Merkezi ataması ile göreve başlayan, halihazırdaki Şanlıurfa Milletvekili Zeynep Karahan Uslu, Cumhuriyet Halk Partisi Milletvekili ve Milletvekili Adayı olarak bizlere çok güzel malzemeler vermeye devam etmektedir. Aydın’a bugüne kadar yeterli yatırım yapılmadığını ifade eden, Aydın’ın potansiyelini ortaya çıkarmak için geldiğini söyleyen Zeynep Karahan Uslu, daha önce AKP Milletvekili olan diğer 3 Milletvekilinin neden tekrar atanmadığını böylelikle söylemiş oldu." dedi. 

Uslu'nun iğne oyası ile ilk defa karşılaştığı için, iğne oyası kooperatifi kuracağını söylediğini belirten Baydar, "Zeynep Karahan Uslu’ya gündeme gelebilmek için Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Hanım ile uğraşırsan gündeme gelebilirsin demişler. O da "140 müfettiş yerine 14 Müfettiş" diyerek gündeme gelmeye çalışmış. Seyyar Milletvekilimiz Urfa, İstanbul, Aydın arasında yer değiştirmekten rakamları net olarak alamamıştır. Ben kendisine doğru rakamları ifade edeyim. Sadece son 1 aydaki müfettiş ve ön incelemeci sayısı 14’tür. Seyyar Milletvekilimiz herhâlde bu rakamı vermek istedi. Doğru rakamları öğrenmek istiyor ise Belediyemizi ziyaret edebilir.

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın, 'Ankara’yı parsel parsel sattı' diyerek, Melih Gökçek hakkında suç duyurusu ortada iken, acaba aynı Mülkiye Müfettişleri aynı incelemelerden kaç tanesini Ankara Büyükşehir Belediyesi’nde yapmışlardır. Seyyar Milletvekili Adayı bu konularda da Aydın Halkını bilgilendirir ise memnun oluruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.