Usta sesler Nazım’ı andı

Usta sesler Nazım’ı andı

Usta sesler Nazım’ı andı

Gerçek Gazetesi
Aydın Büyükşehir Belediyesi, usta şair Nazım Hikmet"i ünlü sanatçıların katıldığı konserde şiirler ve şarkılarla selamladı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından organize edilen gecede, Nazım Hikmet, ölümünün 51"inci yılında anıldı. Hava muhalefeti nedeniyle gecikmelei olarak gerçekleşen anma töreninde Feridun Düzağaç, Zuhal Olcay, İsmail Hakkı Değirmenci, Erkan Oğur konser verirken, Orhan Aydın Nazım Hikmet şiirlerini sevenleriyle paylaştı.
Aydın Büyükşehir Belediyesi tarafından Atatürk Kent Meydanı"nda düzenlenen ve ünlü sanatçılar, Feridun Düzağaç, Zuhal Olcay, İsmail Hakkı Değirmenci, Erkan Oğur ile Orhan Aydın"ın katıldığı gecede, Nazım Hikmet anıldı. Gecenin açılış konuşmasını yapmak için üzerinde "Soma" yazılı tişörtü ile sahneye gelen Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, konuşma yapmak yerine Nazım Hikmet"in "Davet" adlı şiirini okudu. Çerçioğlu daha sonra eşi AYSO Meclisi Başkanı Ercan Çerçioğlu ile birlikte programı vatandaşların arasında yerde oturarak izledi. Orhan Aydın"ın şiir dinletisinin ardından sahne alan sanatçılar, İsmail Hakkı Değirmenci, Erkan Oğur, Zuhal Olcay ve Feridun Düzağaç Aydınlı vatandaşlara unutulmaz bir gece yaşattı.
(iha)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.