ÜYELERDEN OLUMSUZ DÖNÜŞ ALDI ÇEKİLDİ

ÜYELERDEN OLUMSUZ DÖNÜŞ ALDI ÇEKİLDİ

Söke Cumhuriyet Halk Partisi İlçe teşkilatında yaklaşan delege seçimleri için adaylar nabız yoklamaya devam ediyor.

Gerçek Gazetesi

CHP İlçe genişletilmiş ve CHP İlçe danışma toplantılarında İlçe yönetiminin hazırlamış olduğu delege listeleri ile seçimlere gidilmesi kararı çıkması,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun “başarılı yapılar devam etmeli” tavsiyesi olmasına rağmen çalışmalar devam ediyordu. Yapılan mahalle toplantılarında birlik beraberlik kararı çıkmıştı. Buna rağmen önceki dönem CHP Söke İlçe Başkanlarından Sevim Şahin “bayan bir başkan adayımız var onun adına mahalledeki üyelerimizi aradık biz yola çıktık genel merkezin tavsiye kararı bizi ilgilendirmez” dediği iddia edilmiş ve Melda Keskin’i işaret etmişti. 

ÜYELERDEN OLUMSUZ DÖNÜŞ ALAN KESKİN ÇEKİLDİ 

Son aldığımız duyumlara göre aday olmak için görüştüğü  CHP’li üyelerden olumsuz geri dönüşler alan Melda Keskin adaylık sürecinden çekildiğini belirtmiş. Çekilme Kararını 13.10.2019 Çarşamba (bugün) günü ekibi ile paylaşacağı bilgisine ulaşıldı. 

KARARINI TUNCEL’E BİLDİRMİŞ 

Tüm görüşmeleri önceki dönem CHP Söke İlçe Başkan Sevim Şahin tarafından yapılan Keskin’in üyelerin tek liste halinde seçimlere gitmek istemesi, yapılan görüşmelerde başarılı İlçe yönetiminin devam etmesi gerektiğinin altının çizilmesi bu kararı almasında etkili sebep olduğu konuşuluyor. Keskin  geçtiğimiz Perşembe günü ekip arkadaşları ile Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel’i ziyaret ederek almış olduğu kararı kendisine ilettiği bilgisine ulaşıldı. Keskin aynı gün kendi mahallesinin Toplantısına da katılmadığı öğrenildi. 

Keskin’in adaylığı için görüşülen üyeler ise şakınlık içinde olayı öğrendiklerini belirterek “ bizi arayıp destek istiyorlar sonra çekildik diyorlar. Böyle saçmalık olmaz . Ne yapmaya çalışıyorlar anlamadık. Böyle tutarsızlık olmaz. Üyeler bunların oyuncağı değil
Bugün aday , yarın değil öbür gün aday ,bugün değil gibi hareketler tutarsızlık ve kendine güvensizlik hareketleridir.Tutarsız ve kedine güvensiz kişiler CHP’nin siyasi geleceğine yön veremez.”
dediler

10 KASIM TÖRENLERİNE GELMEDİ ÜYELER TEPKİ GÖSTERDİ 

10 Kasım sabahı Atatürk’ü anma ve çelenk törenlerine katılmayan Melda Keskin CHP li üyelerden tarafından sosyal medyada eleştiri bombardımanına tutuldu. CHP’liler “ aday olacağı zaman parti binasından çıkmıyor her açılışa her törene gidiyor ama üyeler adaylığına olumsuz baktı diye adaylıktan çekilince Atatürk’ü dahi anmaya gelmiyor. Her şey adaylık içinmiş yazıklar olsun” dedi

TUNCEL “ KESKİN’E ÇOK TEPKİ VAR”

Melda Keskin’in adaylıktan çekilmesinin ardından Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel yorum yaptığı iddia edildi. Tuncel’in “ Melda hanım örgüt tarafından tanınıyor ama çok tepki görüyor. Zaten üyelerin çoğu olumsuz yaklaştı. Beni de arayanlar  oldu. Melda hanımı ben istedim ama örgüt istemiyor” dediği iddia edildi .
Ayrıca Levent Tuncel ile delege seçimleri için bir araya gelen ekip “ Melda hanımdan olmaz” dediği  Tuncel’in ise “ seçim döneminde yanımda siz yoktunuz Melda hanım vardı sesinizi kesin çorbanıza bakın” dediği iddia edildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.