UYUŞTURUCU SKANDALININ ETKİSİ BİTMEDEN ŞİMDİ DE İMZA REZALETİ

UYUŞTURUCU SKANDALININ ETKİSİ BİTMEDEN ŞİMDİ DE İMZA REZALETİ

Uyuşturucu skandalıyla sarsılan Söke AK Parti de neler oluyor? Söke AK Parti'de akıllara zarar verecek bir rezalet daha.

Öyle bir hileye imza atılmış ki, kırk yıl düşünseniz aklınıza gelmez.
Bu hileli rezaletten sonra "Söke AK Parti nasıl yönetiliyor?" sorusu tartışmaya açılacaktır.

Gerçek Gazetesi / Durmuş Tuna

SÖKE AK PARTİ'DE HİLE VE UYUŞTURUCU REZALETİ
Uyuşturucu skandalıyla gündeme gelen Söke AK Parti'de olay bir başka boyut kazandı.

HİLEYLE GÖREVDEN ALMIŞLAR
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes'e yakınlığıyla bilinen Y.Ç. geçtiğimiz Aralık ayında olaylı bir şekilde koltuğunu Engin Ağaoğlu'na devretmek zorunda kalmıştı. 
‌İlçe Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini devretmesi karşılığında İl Gençlik Kolları Yönetim Kurulu Üyesi olarak hizmet vermesi istenmiş ancak Y.Ç. bu teklifi de kabul etmeyince olanlar olmuş. İstifa etmemekte ısrar edince, İlçe Başkanı Sibel Menderes'in talimatıyla İlçe Yöneticisi Ayla Karakoç Kuru akıllara durgunluk veren bir hileye imza atmış. 

‌"AKBİS'TE ARIZA VAR" YALANIYLA KANDIRMIŞLAR
‌İlçe Yönetim Kurulu Üyelerinden "AKBİS'te sorun var" denilerek boş kağıda imza atmaları istenmiş ve sonra da İlçe Başkanı Menderes ve Yönetim Kurulu Üyesi Karakoç Kuru'nun talimatıyla sigortalı çalışan Başkan Menderes'in sekreteri F.A.'nın el yazısıyla boş kağıt doldurulmuş. Yönetim Kurulu Üyelerinin kandırılarak imzaları alındıktan sonra Y.Ç.'nin pasif ve çalışmadığı için başkanlık görevinden alınması gerektiğini belirten ifadeler yazılmış. Hazırlanan yazı Aydın İl Başkanlığına ve Gençlik Kolları Genel Başkanlığına gönderilmiş ve Y.Ç.'nin başkanlığı sonlandırılmış. 

‌OLAYIN DUYULMASI ÜZERİNE İSTİFA YAŞANMIŞ
‌Olayın duyulması sonrasında kandırılan Yönetim Kurulu üyesi Hatice Aşkınoğlu İlçe Sekreterliği görevinden istifa ederken, Yönetim Kurulu Üyesi Baki Bakanoğlu da İlçe Başkanı Menderes'e tepki göstermiş ve hileyle imzalarının alınması nedeniyle hesap sormuş. 

‌ÖRTBAS İÇİN İL YÖNETİCİSİ YAPILMIŞ
‌Y.Ç.'nin de olaydan haberdar olması üzerine ortalık iyice karışmış. Rezaletin duyulmaması için de Şubat ayında yapılan Aydın İl Gençlik Kolları seçiminde Y.Ç. Yönetim Kurulu Üyesi olarak önerilmiş. Doğu Bölgesi Koordinatörü de yapılan Y.Ç. imza rezaletini bu güne kadar koz olarak kullanmış.

ÖMER ÖZMEN NEDEN BİLGİLENDİRİLMEDİ?
Y.Ç.'ye uyuşturucudan işlem yapıldığı ve İlçe Başkanı Menderes tarafından bilindiği halde İl Başkanı Ömer Özmen'in özellikle bilgilendirilmemesinin altında yatan gerçeklerden birinin de bu olay olduğu sanılıyor. Yönetim Kurulu Üyelerinden hileyle toplanan imzalar nedeniyle görevden alınma korkusu yaşayan Sibel Menderes'in Y.Ç.'yi İl Yöneticisi yaptığı iddia ediliyor. 
Özmen'in başını ağrıtmak için sessiz kalındığı ve olayın üzerinden biraz zaman geçtikten sonra da CİMER üzerinden ihbar edilmesi planlandığı söylentileri de başka bir iddia.

MENDERES'İN BAŞI AĞRIYACAK
Y.Ç.'nin İl Yöneticiliğinin bu yüzden engellenmediği hatta Doğu Bölgesi Koordinatörü yapılması sonrasında bir de uyuşturucu olayının bildirilmemiş olması Menderes Yönetiminin başını ağrıtacağa benziyor.

OLAYLI ŞEKİLDE VE HİLEYLE GÖREVDEN ALIP,  BİR DE İL YÖNETİCİSİ YAPMIŞLAR
AK Parti Aydın Milletvekili Metin Yavuz ve Söke İlçe Başkanı Sibel Menderes'e yakınlığıyla bilinen Y.Ç.'nin aralarının açılması sonrasında olaylı ve hileli bir şekilde Gençlik Kolları Başkanlığı görevinden alınması sonrasında İl Teşkilatında göreve başlatılması "olaylı ve hileyle görevden alıp, bir de İl Yöneticisi yapmak akıl alacak gibi değil" yorumlarına neden oluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.