Vali Koçak, gündüz yaşlı yaşam evini ziyaret etti

Vali Koçak, gündüz yaşlı yaşam evini ziyaret etti

Vali Koçak, gündüz yaşlı yaşam evini ziyaret etti

Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Aymelekler Derneği Gündüz Yaşlı Yaşam Evini ziyaret ederek, yaşlılarla öğle yemeği yedi.
Aymelekler Derneği Başkanı Yurdagül Altınbaş’ın yönettiği yaşam evinde Vali Koçak ile yaşlılar arasında hoş sohbetler edildi. Kendisinden istekleri olup olmadığını soran Vali Koçak’a, yaşlılar ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederek, derneğin hizmetlerinden memnun olduklarını ve bu tip hizmetlerin yaygınlaştırılması gerektiğini ifade ettiler.
Dernek Başkanı Yurdagül Altınbaş, Vali Koçak’a yaptıkları faaliyetler ile ilgili sunum yaptı. Aydın genelinde ilçe ve tüm mahallelerde temsilciliklerinin olduğunu ve 10 binden fazla aileye ziyaret gerçekleştirdiklerine dikkat çeken Başkan Altınbaş, hiçbir ücret talep etmeden tamamen gönüllülük esasına göre çalıştıklarını belirtti.
Cumhurbaşkanımızın destekleriyle hizmetleri daha bir şevkle yürüttüklerinin altını çizen Başkan Altınbaş, Valimizin ziyaretlerinden dolayı memnun olduklarını ifade etti.
Vali Koçak, derneğin çalışmalarını takdirle karşıladığını ve bundan sonraki çalışmalarda Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü, Sosyal Yardımlaşma Vakfı ile birlikte koordineli çalışılmasının yaşlılar ve ihtiyaç sahibi vatandaşlar açısından daha yararlı olacağını belirtti. Bu amaçla devlet kurumlarıyla ortak proje yürütülmesi talimatını verdi.
Daha sonra Efeler ilçesinde esnaf ziyareti gerçekleştiren Vali Koçak, esnaflarla çay içip sohbet etti. Ziyaret ettiği esnaflara kendisinden istekleri olup olmadığını soran Vali Koçak’a esnaflar teşekkür ettiler. Sevgi gösterisinde bulunan esnaflar Vali Koçak’ın ziyaretlerinin kendilerini memnun ettiğini, bu tip ziyaretlerin kendilerine ayrı bir güven verdiğini ifade ettiler.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.