Vali Malay’dan Başkan Bayaözlü’ye teşekkür plâketi

Vali Malay’dan Başkan Bayaözlü’ye teşekkür plâketi

Güzelçamlı beldesinde hafta sonunda festival coşkusu yaşandı.


Yılmaz ÖLMEZ
Gerçek Gazetesi

Bu yıl 16.’sı düzenlenen Güzelçamlı Deniz, Kültür ve Dostluk Festivali pazar akşamı şehir stadında düzenlenen etkinliklerle son buldu.
Geceye Aydın Valisi Mustafa Malay, AKP Aydın Milletvekili Ahmet Ertürk, Kuşadası Kaymakamı Mustafa Esen, Güzelçamlı Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü, Davutlar Belediye Başkanı Tuncay Uysal, yurt içi ve dışından gelen belediye başkanları ve davetliler, AKP Aydın İl Genel Meclis üyeleri İsmail Hakkı Eser ve Ali Güzelyağdöken ve 4 bin civarında vatandaş katıldı.
Gecede sahneye ilk olarak pop şarkıcısı Banu çıktı. Şarkılarının bir kısmını protokolün önünde söyleyen sanatçı, milletvekili ve protokolün zor anlar yaşamalarına neden oldu. İlk sanatçının ardından plaket törenine geçildi. Güzelçamlı’ya okul, sağlık ocağı ve daha birçok hizmetler kazandıran kurum, kuruluş ve kişilere plaket verildi. Güzelçamlı beldesinin son 32 yılında imzası bulunan başarılı ve sevilen Belediye Başkanı Bayram Bayaözlü’ye Aydın Valisi Mustafa Malay teşekkür plaketi sundu. Bayaözlü’nün Güzelçamlı’nın planlı büyüyüp gelişmesinde büyük katkısı olduğunu vurgulayan Malay, “Bayram başkan çalışkanlığı ile her zaman dikkatimizi çekmiştir. Eğitim yuvaları ve sağlık alanında Güzelçamlı’ya önemli katkıları olmuştur. Ailesiyle birlikte beldesine eğitim yuvaları kazandırdığı gibi, hayırseverlerin de desteğini alarak beldesine sağlık ocağı ve lise kazandırmasına önayak olmuştur. Başkan ve Güzelçamlı’ya katkı koyan tüm hayırseverlerimizi kutluyorum” dedi.
Plaket töreninin ardında muhteşem havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. Türk Halk Müziği sanatçısı Seray Nur ve gecenin finalinde Ankara türküleriyle tanınan Hasan Yılmaz sahneye çıktı. Söylediği türkülerle Güzelçamlı’da yaşayan Ankaralıları ve davetlileri oynatan Yılmaz, büyük alkış aldı. Başkan Bayaözlü sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti. Bayaözlü, “16.’sını düzenledikleri festivalin 17.’sinde bir araya gelmek üzere herkese teşekkür ederim” diyerek festivalin kapanış konuşmasını yaptı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.