Valilik kupasında Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu

Valilik kupasında Milli Eğitim Müdürlüğü şampiyon oldu

Aydın Kamu Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvasında karşı karşıya gelerek 16 takım arasında birinci olan Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol Takımı Valilik Kupasını alarak şampiyon oldu.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından koordine edilen Valilik Kupası Kamu, Kurum ve Kuruluşlar Arası Futbol Turnuvası’nda heyecan, Aydın Büyükşehir Belediye Futbol Takımı ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü Futbol Takımı arasında oynanan final maçıyla sona erdi. Efeler Adnan Menderes Stadı 2 Nolu Yan Saha’da oynanan final maçı, büyük çekişmeye sahne oldu.
Aydın Büyükşehir Belediye Takımı ve Milli Eğitim Müdürlüğü Takımı arasında oynanan ve normal süresi 3-3 berabere bitti. Uzatma dakikalarına giden final karşılaşmasında İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Aydın Büyükşehir Belediye Takımı’nı 5-3’lük skor ile 16 takım arasında şampiyonluk kupasına uzandı. Üçüncülük karşılaşmasında PTT Takımı’nı 4-2 yenen Aydın Sağlık Müdürlüğü takımı da üçüncü olmayı başardı.
Turnuva sonrası değerlendirmede bulunan Tertip Komitesi Üyesi ve İl Milli Eğitim takımı antrenörü Ayhan Afşar, her hangi bir aksilik olmadan turnuvayı tamamladıkları için mutlu olduklarını belirterek, turnuvaya katılan herkesin memnun kaldığını ifade etti. İl Milli Eğitim takımı antrenörü olarak takımının şampiyon olmasının kendini sevindirdiğini kaydeden Afşar, bütün müsabakaların dostluk içinde sona erdiğini söyledi.
ŞAMPİYON KUPASINI ALDI
Şampiyona sonunda Aydın İl Sağlık Müdürlüğü takımının kupasını İl Milli Eğitim Şube Müdürü Murat Demirci, Aydın Büyükşehir Belediye Takımının kupasını Aydın Büyükşehir Belediyesi İşletme ve İştirakler Daire Başkanı İbrahim Gürdal, şampiyon olan Aydın İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımının kupasını Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Cemal Kahriman verdi. En centilmen takım seçilen Cezaevi Futbol Takımı´na kupasını ise Tertip Komitesi Üyesi ve İl Milli Eğitim takımı antrenörü Ayhan Afşar verdi.
Turnuvanın ardından bir açıklama yapan İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre, “Dostluk içinde geçen sezonun sonunda şampiyon olarak Valilik Kupasını alan başta İl Milli Eğitim Müdürlüğü takımının antrenörü Ayhan Afşar ve takımda mücadele eden tüm ekibi tebrik ediyorum” dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.